Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe spoty ezotów oraz drop RIB'ów

Marian.P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie są największe spoty ezo z tych co riby lecą,i jaka jest szansa na kamień duchowy z best.kapitana?

Daj "Lubie To!"

Opublikowano

mapasmoczadolina.jpg

Dużo kółeczek, prawda ?
Okey przejdźmy do opisu :

Kolor czerwony - Są to Best maniaki, Best żołnierze
Kolor żółty - Są to Bestialskie łuczniki, z których chyba najłatwiej dropnąć Fms'a
Kolor niebieski - Są to Best. Specjaliści, z których równie łatwo dropnąć Fms'a
Kolor różowy - Są to miejsca występowania Ezoteryków, czyli potworków, z których wypada Rib
Kolor Biały - Miejsce gdzie respi się Wódź orków, nie lecą z niego, Fms'y ani Rib'y ale za to szkatułka :] Tak propo wszędzie są duże spoty i wszedzie dropią riby.

212z9rs.jpg

Opublikowano

Tutaj masz trzy największe spoty (mam nadzieję, że wyraźnie zaznaczyłem):

05118550332060907582.jpg

Szansa na drop Kamienia Duchowego z Best. Kapitana jest strasznie mała. Wszystko zależy od szczęścia - nieraz bywało tak, że gracz ubijał go 30-40 razy i nie było, ani jednego kamyka. Zdarzało się też, że wylatywały dwa pod rząd. :-)

Opublikowano

Jest kilka dosyć fajnych spotów, ale polecam ten koło wejścia do groty na dole mapy. Bez rękawicy, z nią w sumie też, nie licz na bardzo obwity drop, bo Riby zwykle dropią słabo. Co do best kapitana to jak Daronian napisał, szansa jest bardzo mała. Sam nigdy nie dropłem z niego kamyka, a ubiłem dużo razy. Jednak zawsze możesz spróbować swojego szczęścia ;)

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Z Best Kapitana Dropi kamyk duchowy.. ale procent jest tak mały że chyba jeden na milion, a wiem że dropi bo na ZUO (s. 10) dropłem 2 szt :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...