Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Okradli mnie . XenoxMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , weszłem dzisiaj na xenoxamt2 jakiś GA napisał na czacie , że jest już XenoxMt3 ,,ciach'' luknełem w linka , zalogowałem się a po 30 minutach lub mniej wylogowało mnie i skradziono mi ulepszacze broń i zbroje , niewiem czy akurat logowanie się na strone xenoxamt3 spowodowało to ale nikt inny nie znał passów na moje konto .. :(

Serwer xenoxmt2

Nick : Aguerox3

Lvl : 135 ; <

Gildia : Brak

Opublikowano

Siema , weszłem dzisiaj na xenoxamt2 jakiś GA napisał na czacie , że jest już XenoxMt3 ciach .luknełem w linka , zalogowałem się a po 30 minutach lub mniej wylogowało mnie i skradziono mi ulepszacze broń i zbroje , niewiem czy akurat logowanie się na strone xenoxamt3 spowodowało to ale nikt inny nie znał passów na moje konto .. :(

Serwer xenoxmt2

Nick : Aguerox3

Lvl : 135 ; <

Gildia : Brak

To nie był GM, tylko podróba

Poprostu sie tam zalogowałeś, a skrypt wysłał dane na e-mail oszusta (login, hasło)

Nie okradli Cie, tylko sam sie dałes okrasc. Proste

Opublikowano

To był keylogger. Jeżeli będziesz chciał czytać publikacje to nie na takich stronach tylko na mpc lub link do forum serwera.

A nie na jakiejś stronie.

Opublikowano

Po 1, chyba masz trochę rozumu, żeby nie sprawdzać niezaufanych stron, chyba, że się nie znam. 135 Lv to da się wbić w 3H niecałe. Po prostu masz nauczkę. Nic z tym nie zrobisz. Administracja XenoX'a nie odpowiada za kradzieże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...