Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co wybrać?

kuba1006

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Będę miał do wydania jutro 10 tys fundsów. Chciałem kupić zestaw dla snajpera żeby spróbować czegoś innego ,a nie ciągle szturmowcem. I tu pytanie; ktory zestaw kupić, z L96A1 czy z SKS-em ? Przyznam że jestem bardziej za SKS-em. Obejrzałem parę filmików na YT i sks wydaje mi się lepszy (szybkostrzelność najabrdziej). Także co polecacie.

Opublikowano

L96 zabije na heada sks nie i to jest największa różnica. Więc wybierz co wolisz.

W zestawie z sks jest też chyba lufa precyzyjna czyli najlepsza dla snajpera.

Opublikowano

Zdecydowanie JTiger. Najlepsza snajperka (według mnie), najlepsze dodatki (może poza lufą, Precyzyjna lepsza), ubranka i shotgun. Do tego niezbyt drogi. Chyba że chcesz się bawić w bicie rekordów na Omanie i Dalianie, wtedy SKS, ale do tradycyjnej agresywnej gry L96.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Zdecydowanie JTiger. Najlepsza snajperka (według mnie), najlepsze dodatki (może poza lufą, Precyzyjna lepsza), ubranka i shotgun. Do tego niezbyt drogi. Chyba że chcesz się bawić w bicie rekordów na Omanie i Dalianie, wtedy SKS, ale do tradycyjnej agresywnej gry L96.

Oprócz lufy i lunety, bo też denna.

Przez te kreski nie da się wycelować heda, pustynna luneta jest najlepsza.

436951440626370320491.png

Opublikowano

No to z powodu że zgłupiałem co najpierw kupić zadam kilka szczegółowych pytań:

1. Co lepsze co "campienia" (może nie takiego bezczelnego ale...)

2. Broń będzie miała zastosowanie głównie na Omanie i co jakiś czas w trybie rush.

3. Czy obie bronie za jednym strzałem w heda zabiją?

4. Która lepsza do szybkiego expienia.

Opublikowano

@UPUP

Ale z L96 częściej dostaniesz expa za zabicie wroga. Można spokojnie położyć kilku czy kilkunastu na minutę.

@UP

SKS ma największy w grze, ponad 400 metrów. L96 jakieś 300 - 330.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

1. l96/m95

2. l96 ale jeśli chcesz walić hedy to albo z pustynną lunetą, albo stockową

3. Z ammo na DMG SKS max zawali Ci 92dmg, ale ma więcej ammo i zasięg potwierdzony przeze mnie to 406m

4. l96/bug na expa/m95/apach/działko przeciwlotnicze :D

To która w końcu ma większy zasięg?

SKS ma obecnie największy zasięg ze wszystkich możliwych sniperek i do 150-200m praktycznie zerowy bulletdrop.

@Kicak.

Zaś bez przesady, że kilkunastu na minutę ustrzeli, Bogiem nie jest, tylko zaczyna grę.

Jeśli masz przyzwyczajenia z innych klas, to to, że SKS nie zabija na hita/2 to nie powinno mieć dla Ciebie większego znaczenia, bo mechanikiem też nikogo na hita nie zawalisz.

Opublikowano

To jutro w takim razie kupię L96 ,a za ok. miesiąc SKS. Dziękuję za rady. A-a. Jeszcze coś. Jaką lunetę do tego L96? Tą co w dodatku czy wyborową? Bo nie chcę dużo wydawać na grę i kupować tą z poziomem 6.

Opublikowano

1. l96/m95

2. l96 ale jeśli chcesz walić hedy to albo z pustynną lunetą, albo stockową

3. Z ammo na DMG SKS max zawali Ci 92dmg, ale ma więcej ammo i zasięg potwierdzony przeze mnie to 406m

4. l96/bug na expa/m95/apach/działko przeciwlotnicze :D

SKS ma obecnie największy zasięg ze wszystkich możliwych sniperek i do 150-200m praktycznie zerowy bulletdrop.

@Kicak.

Zaś bez przesady, że kilkunastu na minutę ustrzeli, Bogiem nie jest, tylko zaczyna grę.

Jeśli masz przyzwyczajenia z innych klas, to to, że SKS nie zabija na hita/2 to nie powinno mieć dla Ciebie większego znaczenia, bo mechanikiem też nikogo na hita nie zawalisz.

No tak, zagalopowałem się, ale dla kogoś z doświadczeniem byłoby to jak najbardziej możliwe na mniejszej mapce :)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

No to z powodu że zgłupiałem co najpierw kupić zadam kilka szczegółowych pytań:

1. Co lepsze co "campienia" (może nie takiego bezczelnego ale...)

2. Broń będzie miała zastosowanie głównie na Omanie i co jakiś czas w trybie rush.

3. Czy obie bronie za jednym strzałem w heda zabiją?

4. Która lepsza do szybkiego expienia.

1no do campienia to najepsze jest 85 czy jak się tam zwie ta sniperka... ta na 27 ^^ ae jak już coś pomiędzy SKS a 96 to 96

2 poecam bardziej 96

3 96 z magazynkami VIPER tak SKS 70 coś z heda więc ....

4 SKS iż jest szybkostrzena ^^

bierz jak chcesz.... obie są dobre sniperki SKS jest bardziej jak na szturm i campienia gdzieś bisko respu wroga....no nie wiem tak mi się wydaje ^^

YAY

Opublikowano

1no do campienia to najepsze jest 85 czy jak się tam zwie ta sniperka... ta na 27 ^^ ae jak już coś pomiędzy SKS a 96 to 96

2 poecam bardziej 96

3 96 z magazynkami VIPER tak SKS 70 coś z heda więc ....

4 SKS iż jest szybkostrzena ^^

bierz jak chcesz.... obie są dobre sniperki SKS jest bardziej jak na szturm i campienia gdzieś bisko respu wroga....no nie wiem tak mi się wydaje ^^

M82 to odgrzana m95 z gorszym bulletdropem do opanowania, nic szczególnego.

Mam ją na zawsze i szału nie ma.

Biegam ciągle w dualu z m95 i l96 i jest git.

M82 jak na swoją cenę jest strasznie denna zasięg może o 50m większy od m95, większy bulletdrop, mało naboi i większe DMG.

Chwalą się, że ma penetrację szkła, a ja ostatnio bez celowania z m95 zaebałem kolesiowi w apachu heda i pięknie spadał^^

Dziś nawet z l96 zdjąłem kolesia w apachu co jest teoretycznie niemożliwe, no ale ta gra jest tak zbugowana, że niemożliwością jest to, żeby coś tutaj było niemożliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...