Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] kolejność :D

zelltar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o to, żebyście podali kolejność kupienia championów xD

vlad, yorick, renek, swain, cassio, shen, singed, cho. Wiem, że i tak kupię wszystkie, ale nie umiem się zdecydować, kogo najpierw.

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

To którego kupisz zależy tylko od ciebie. Chodzisz tylko na bota, polecimy ci vlada a ty nie będziesz grał. Bez sensu. Jak grasz rankedy to taki rodzaj postaci jaki głównie możesz pickąć. Jak zawsze masz ostatniego picka to kupuj supporty/tanki [shen, cho] Jak masz 1-2 picka to bierz solotoperów i miderów [vlad, renek, cho, swain]

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Nie mogę się zdecydować, gram na wszystkich liniach, prócz supportów - zbyt agresywnie gram i lubię kille :D

2 sprawa - rankedów nie gram, ale nawet na draftach idzie się dogadać, żeby 1st pick wziął supp, a last mida, topa czy adc jak tam wybierze przeciwna drużyna. Oczywiście zdarzają się 1st pick i am go top lane.

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Jak dla mnie powinieneś kupić pierwszego Shena, nadaje się na supporta, solo jak i jungle. Jest dość łatwy do ogarnięcia.

Potem Cho->Singed->Yorick->Cassio->Renekton->Vlad->Swain

Opublikowano

W sumie, to możesz na końcu kupić Swaina, Mało przydatna postać ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...