Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ktora klasa lepsza

radekxxdd12345

Jaka klasa postaci gracie ?  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka klasa postaci gracie ?

• Szturmowiec
      24
    • Technik
      18
    • Wspracie
      8
  2. 2. Ktora klasa postaci jest najlepsza

• Szturmowiec
      22
    • Technik
      10
    • Wsparcie
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mozna powiedziec KTORA klasa jest najlepsza bo takowej nie ma. To zalezy od gustu i od tego jak lubisz grac. To pytanie jest takie samo jak "Ktora bron jest najlepsza". Tego wszystkiego trzeba sie samemu dowiedziec i sprawdzic ;)
PS. Zabraklo Recona

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Nie da się tego określić. Dla mnie idealny jest technik i zwiadowca. Dla kogoś innego to może być szturmowiec. Zależy to od preferencji i stylu gry.

Opublikowano

Jeśli chcesz biegać po mapie i grać na poważnie (lub trollować C4 ^^) to bierz wsparcie, jak latasz to bierz technika, a jak chcesz pokampić to bierzesz zwiadowce i czekasz.

Opublikowano

w sumie to zależy od sytuacji -,- BF to jednak... wiem że was to zdziwi ale jednak... to gra zespołowa! bez snajpera, szturmowca, wsparcia czy technika się nie obejdzie! To tak samo jak grać bez pistoletu... nie da się! Zawsze się przydaje w najmniej oczekiwanym momencie... ja lubię strasznie snajpera ale jeszcze nie potrafię za bardzo strzelać no-scope'ów. Z super skillem snajper staje się wszystkimi klasami w jednym :) w sumie... to każda klasa z odpowiednim skillem jest do wszystkiego.

Puki co potrafię tyle na snajperze:

Najczęściej używam SPAS-12 grając Wsparciem (ammunicja). Dlaczego? SPAS-12 i Slug'i i twój SPAS jest jak snajperka :D Na bliskie kontakty jak widać też dobra:

W tym filmie troszkę później gram SPAS'em, na początku snajper

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Na sniper only to każdy głupi grać może...

Spróbuj na normalnym trybie gry i pokaż na co cie stać.

Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga.

Opublikowano

@up i do tego jeszcze hardcore... easy.

@topic Tak jak już nie którzy piszą, to nie ma 'najlepszej klasy', trzeba adekwatnie dobrać klasę i wyposażenie do aktualnej akcji w grze.

Technika bierzemy zazwyczaj gdy jeździmy bądź zwalczamy inne pojazdy.

Szturmowiec świetnie się sprawdza małych i średnich odległościach (jest różnica między M5K a Abakanem), wtedy rzucamy apteczki i reanimujemy innych.

Zwiadowcę weźmiemy gdy gramy na średnich/dużych odległościach, wtedy pamiętamy o naszej drużynie i rozkładamy wskaźnik odrodzeń (zwłaszcza jeśli gramy jako atakujący w trybie Szturm).

I wsparcie generalnie powinno służyć do prowadzenia ognia zaporowego, IMO LMG są nieprzydatne, jedynie co je ratuje to bipod. Używam tej klasy tylko do podkładania c4, ewentualnie mortar.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Na only sniper jest taki syf, że ledwie co głowę wystawisz a już dostajesz... A w każdym razie takie mam wrażenie.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Szturmowiec najlepszy można troolować ile się chce i szybciej niż technikiem się rozwala :D

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ Zieleniec11 jestes dobry ale grasz na kompie a ja mam ps3 i zanim w kogos wyceluje to juz nie zyje bo albo mnie inny sniper zabije albo dostane z nozna. Nie wiem jak celowac z tego celownika x8 czy tam x12 mam ogromne problemy bo za mocno mi przybliza. Moze mi ktos w tym pomoc i powiedziec jak ustawic pada zeby lepiej celowac albo dac jakies porady w celowaniu ? Pozdr.

Opublikowano

Moim zdaniem jeżeli umiesz dobrze grać bierz szturmowca i flankuj wroga kilka razy stosowałem tą taktykę i rozwalałem wroga bez problemu, jednak ta metoda wymaga od ciebie trochę umiejętności jeżeli chcesz zdobyć olbrzymią liczbę pkt bez specjalnego wysilania się bierz wsparcie i rzucaj ammo zawsze tam gdzie będzie potrzebne w ciągu jednej rundy wyłapiesz z 10-20x baretke za wsparcie, a jak pójdziesz na metro 64 osoby to z 200x baretkę zdobędziesz i 4 medale nawet :) co daje około 50-60k pkt

Opublikowano

Każda klasa jest przystosowana do pełnionej przez nią funkcji, każda jest dobra :) Trzeba tylko umieć korzystać z jej zaopatrzenia i umiejętności :)

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...