Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z3F1K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadasz kanał Youtube o Minecrafcie?
Masz ponad 1.000 subskrypcji? Sporą liczbę wyświetleń? Szukasz firmę do współpracy?

disCONNECT.pl szuka takich osób jak Ty! Wyślij maila na . W temacie "Kanał Youtube Minecraft" . Opisz swój kanał, co oczekujesz, co oferujesz :) .

* zastrzegamy prawo do odpowiedzi tylko na interesujace Nas oferty. Jedyna droga kontaktu z nami w tej sprawie jest email . Wszystkie inne formy kontaktu beda ignorowane.

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

szkoda ze od 1.000 subow bo chcialem zrobic serwer dla mniejszych youtuberow a srodkow brak i kogos kto zahostuje tez moze bysie dalo jakos z wami dogadac

Opublikowano

Proszę się bardziej postarać:) Zawsze można napisać. Jeżeli filmiki będą wyjątkowe to zawsze możemy zrobić wyjątek:)

//BR3ND

Opublikowano

A wspieracie unikalne projekty? Bo ja mam taki w sygnie, a pracę nad nim zaszły na prawdę daleko ;)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Proszę wysłać na maila :) Lecz w czym może Panu pomóc? Jeżeli w linku z sygnatury sam Pan napisał " Co do maszyny to ja mogę takową zafundować" :)

//BR3ND

Opublikowano

Tudzież zawsze lepiej mieć wsparcie $$$ i to co zostanie poświęcić na inne priorytety ;)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Konsultowałem się Panie Krytyku z Moderatorem. Pozwolił.

PS. Czas komuny się skończył. Nie trzeba "zgłaszać" cudzych postów czy cudzych sygnatur :)

//BR3ND

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hmmmm interesujące jak rozwinę kanał to spróbuję. Czy wspieracie projekty które są (jak pisał bilon) "unikalne"? Mówię o serwerze na nakręcenie (i wspólną grę) WIELKIEGO Escape'a, którego buduję z kolegą :) Nie zdradzam szczegółów, bo ktoś zgapi :D

ein8.png

1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...