Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]ciągle mi sie weryfikuje

mikis2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema!!

mam pewien problem bo ciągle mi sie tf2 weryfikuje. dochodzi do 100% i d*pa zawiesza sie czekam 1 gdz i ciągle nic. nie wiem co zrobić plzzzzzz help

Opublikowano

Miałem tak samo, u mnie wystarczyło jak się załaduje 100%, kliknąć anuluj i spowrotem włączyć grę.

Polecam również po zakończeniu grania w TF2, jak masz zamiar wyłączyć komputer to najpierw wyłącz steama, to powinno zapobiec przy ponownym uruchomieniu tf2 weryfikacji pliczków.

WaldzioxD.png

Opublikowano

aha thx ale u mnie sie do 100 bierze klikam anuluj i odrazu wyłaczam kompa to spróbujetak jak ty

thhhhhxxxxxx

Opublikowano

ciągle sie weryfikuje najpierw wyłączam steama czekam 5 min i kompa i ciagle sie weryfikuje helllp

Opublikowano

Nie, przedmioty które zdobyłeś podczas gry są przypisane do twojego konta steam i nie usuną się po odinstalowaniu team fortress 2

WaldzioxD.png

Opublikowano

u mojego kolegi też się ciągle weryfikuje a u niego dochodzi do 100 klika dalej więc może to nie problem mojego konta ?

Opublikowano

ej a jakbym reinstalnoł steama bo nie chce mi sie czekac 15 gdz aż mi sie zainstaluje

// tak fajnie dostawać warny? :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...