Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z cs'em na steam !

gospel0106

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam problem z cs 1.6 na steam.Jak odpalam pokazuje sie najpierw taki komunikat a potem to : Video mode change failure.The game has detected that the previous attempt to start in opengl video mode failed.The game will now run in software mode. I mam przyciski ok i anuluj,naciskam ok i wyskakuje to SDL_app: hl.exe -Błąd aplikacji.Instrukcja spod "0x0104aed8" odwoluje sie do pamieci pod adresem "0x0oo0o564".Pamiec nie moge byc "read".Kliknij przycisk ok aby przerwac dzialanie aplikacji.Mysle,ze pomozecie mi rozwiazac problem i zebym mogl znowu grac od nowa po przerwie 1roku ;].Pozdrawiam

b_560_95_1.png

Opublikowano

Sieemanko . Właśnie Przeszukuje Internet I Mam Ten Sam Problem Z Tym Że Po Wyświetleniu Tego Komunikatu ( Video mode change failure.The game has detected that the previous attempt to start in opengl video mode failed.The game will now run in software mode ). Gdy Wciskam Ok Pojawia Się Okno Cs I Szybko Znika . Próbowałem Już Usuwać Cs Kilkakrotnie Nawet Z Folderem SteamApps I Dalej Jest Jak Było . Dodam Że To Zaczęło Się po Którymś Z Ostatnich UpDate-ów . ; )

Opublikowano

Uruchamiajcie cs'a w zgodności z winxp i jako administrator. W parametrach startowych (biblioteka - gry - ppm na cs - właściwości - parametry startowe) dopiszcie -nomsaa -nofbo.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Wpisalem te komendy jako parametry startowe ale dalej nic,sproboje otworzyc jako admin chociaz watpie.Mysle,ze to wina moich sterownikow karty graficznej poniewaz z minecraftem mam to samo

b_560_95_1.png

Opublikowano

@up na 100% masz Złe Sterowniki do Karty graficznej, Ponieważ minecraft potrzebuje odpowiednich sterowników żeby odpalic grę więc nie widzę innej opcji ,też miałem kiedyś problem z odpaleniem mincrafta i okazało się że złe Sterowniki

• 1 rok później...
Opublikowano

1.zainstaluj od nowa sterownik do karty graficznej.

2.Zainstaluj od nowa cs'a.

3.Jeśli nie podzialaly powyzsze 2 punktu to spróbuj jeszcze uruchomić ze zgodnością win7 i jako administrator.

Myśle że to pomoże :)

Wbijaj do gry ze mną :)

LINK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...