Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stworze forum na ciekawy temat:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wpadłem na pomysł o stworzeniu forum :).

Myślałem nad Tematyką Anime.

Piszcie o czym mógłbym stworzyć forum:)

PS.szukam ludzi do pomocy:)

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Ludzi Twoje forum nie przyciągnie, co najwyżej paru znajomych. Mamy już dzięki Kokoszowi, Seldoki i Globalom nasze MPC.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Myślę, że teraz trudno jest zrobić dość oryginalne forum, które przyciągnęło by sporo liczbę osób. Nie to, że uważam iż robienie for jest bezsensem, ale trzeba oryginalnością przyciągać ludzi. Jak wiadomo bez ludzi nie ma forum. Myślę, że anime to świetny pomysł, znacie jakieś naprawdę dobre polskie forum anime? Bo ja niestety nie. Na forum nie byłoby działu ''anime'' gdyby ludzie nie byli nim zainteresowani, tak więc śmiem twierdzić iż jest to bardzo dobry temat na forum. Jeśli rzeczywiście miałoby powstać to forum to życzę z całego serca aby się udało i cieszyło się ono ogromną popularnością. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

OK. zrobię Anime obaczymy co z tego wyjdzie :)

Wypowiedz Vanith mnie natchneła :)

Do Vanith: dziękuje że napisałeś/napisałaś swoj 1 post w moim temcie:)

Zostaje kolejna Sprawa Nazwa forum:)

Jakieś pomysły?

Opublikowano

ale ja nie szukam ludzi, forum jeszcze nawet nie stworzonę :)

no to właśnie mówię że za takie ''ściąganie użytkowników '' można też być zbanowanym ja tylko Cię ostrzegam przed banem byś miał świadomość nic nie straszę itp ;))

oczywiście jeżeli tematyka to albo +18 albo o danej grze popularnej jakieś, kosmos uuj wi co ...

Opublikowano

Chcesz zrobić forum IP.Board czy darmowe? Z nazw to możesz: Nasze anime, Nasz świat anime, Smak anime, Animowcy.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Zrobił bym na IP.Board ale jest drogię. Obiło mi się o uszy że są darmowe wcześniejsze wersje i nie wiem czy to prawda.

Podobnie jest z vBulietyn.

Mam doświadczenie z MyBB

Spodobała mi się nazwa Animowcy :) dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...