Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Paczka modów na 1.4.6/7 :))

sriskels

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema P.S. Moderator,Administrator i global moderator albo ktoś inny zmieńcie mi nazwe bo nie moge ja :/ na [DL] [Mod] Paczka modów na 1.4.6/7

dziś pokaże wam moją paczke modów [spis modów na sam koniec] Stworzyłem ją dlatego że często widzę ludzi którzy chcieli by paczke Akurat mam paczke Sam ją robiłem! A więc informacje o paczce przy okazji spis modów :)http://speedy.sh/abVKR/S-Pack-ver-1.4.7-6.rar

Rei Minimap - wprowadza nam minimapke Menu otwieramy za pomocą klawisza ,,M'' a checkpoint ,,C'' to jest pierwsza litera z tego słowa Chekpoint Menu

Minecraft forge- To nie mod np zmienia coś on tylko daje działanie innych modów takie coś jak modloader

Jammy Furniture mod- Dodaje nam meble typu Telewizor Radio Krzesło

Minecraft coder pack- niestety nie wiem co daje :(

Too Many Items- mamy wszystkie możliwe potki/itemy/fajerwerki a także miejsce ulubionych popatrzycie se można wlączyc mod klikając klawisz ,,O''

Custom NPC- pozwala na tworzenie własnych npc np bossa :) patrzcie na kanał gplay'a na youtube ma tam ten mod :)

Gui Api- wspomaga Custom NPC

BuildCraft- bawienie sie w elektryka lub w mechanika czy jak to się bazywa co robi rury xD

Addiotonal(nie wiem czy dobrze napisałem) buildcraft objects- dotatkowe rzeczy do buildcraft'a

(Ominelem nazwe) Custom spawner- Nie wiem chyba wspomomaga Custom NPC

Mo'Creatures mod- Dodaje zwierzęta typu Rekin królik pszczoła itd

Dungeon pack- dungegony w minecraft wprowadzają takie pomieszczenia w których są moby np zombie chybaaa :)

Flan's mod- wprowadza samoloty pojazdy oraz czołgi z specjalnymi itemami otwieramnie menu klawiszem ,,R''

Portal Gun- popularny mod wprowadza portale a przyciskiem ,,G'' na dany blok lub moba podnosi go i możemy go przenosić nie wszystkie bloki i moby działają ale chyba moby wszystkie :)

Rail Craft- wprowadza nowe tory i więcej

mod shelf- półki na itemy

Sports mod- Dodaje piłki rakietki Różne fajne rzeczy i to na tyle

Opublikowano

no no

Jeśli otrzymam komentarz,,A głupia paczka przecierz mam taką samą albo mój kolega ma tą paczke'' to jest moja paczka i komentarz zeedytuje i będzie napisane ,,Tak to twoja paczka poprawiłem się'

Powodzenia 'zeedytuje' -.- edytuj sobie ciekawe jak :D ja już coś to 'Edytuje' a nie 'zeedtuje'

1379958827-U247153.png

Opublikowano

Jak to jest Twoja, to może daj link do pobrania?

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Jak to jest Twoja, to może daj link do pobrania?

Napisałem przecierz że tera sie wrzuca na internet :P na ***.spe*d*shar*.c** Nie reklamuje więc gwiazdki :D jak masz gg pisz a ci zrobię paczke -

Pisz gg: 46224204

z twoimi najlepszymi modami :)

Opublikowano

Już dziś wstawiam link :)

Nie które mody mogą nie działać z racji że mam wersje v.11. a ta jest v.10 więc na następną wersje dokładnie zaktualizuje mody niektóre nie bedą działać.

Opublikowano

Dobra paczka, odpisz na gg ;x

Opublikowano

Pobieram paczkę, waży ~200mb jak pobiorę, dam skan antywirusem.

#Edit

Paczka nie działa ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...