Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]samsung wave 3 (nie działa wifi)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z moim samsungiem wave 3 nie działa internet przez wifi taki normalny mobilny działa.

Ogólnie internet działa ( z tego wifi) na innym telefonie i na laptopie wcześniej też na samsungu

Ustawienia fabryczne nic nie dały.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Nic nie poradzisz więcej niż fabryczne ustawienia.

Jeżeli to tak nagle się stało to bez serwisu się nie obejdzie.

image.png 

Opublikowano

OK, masz WPA. Zmien na szyfrowanie WEP i haslo wpisz 5-cio albo 13-sto znakowe. Potem zastosuj zmiany i w telefonie polacze sie do sieci i wpisz haslo.

dzieje sie tak bo czasami telefony (oprogramowanie) maja problemy z obsluga szyfrowania wifi, dlatego trzeba zejsc na WEP albo calkowicie wylaczyc i zastosowac filtrowanie po mac.

Opublikowano

OK, masz WPA. Zmien na szyfrowanie WEP i haslo wpisz 5-cio albo 13-sto znakowe. Potem zastosuj zmiany i w telefonie polacze sie do sieci i wpisz haslo.

dzieje sie tak bo czasami telefony (oprogramowanie) maja problemy z obsluga szyfrowania wifi, dlatego trzeba zejsc na WEP albo calkowicie wylaczyc i zastosowac filtrowanie po mac.

Jak zmieniam na WEP to mam takie ustawienia

http://screenshooter.net/2704452/Sebus_PL18

Jak to ustawić ?

Opublikowano

Wpisz w polu key1 haslo, key type w tej samej linii zmien na enabled jesli samo sie nie zmieni po wpisaniu hasla i kliknij save

Zrobiłem tak łączy z siecią i dalej internet nie działa :<

Opublikowano

To byc moze soft sie posypal w telefonie i musialbys zmienic softa albo sprawdzic czy nic na routerze nie jest poblokowane chociaz watpie zeby to bylo cos z routerem.

Na HTC działa normalnie internet.

Nie będę nic grzebał telefon jest praktycznie nowy jutro pojadę do salonu.

Znów trzyma mnie poduszka zaśliniona w dodatku Zwalam się z łóżka, nie ogar jak chuj Sam wiesz jak jest bratku To samo masz co rano Łączy ludzi trawa, dzieli ludzi siano Halo, halo? I znów dzwonię po wora Ostatnio paliłem wczoraj, więc najwyższa pora Szybciorem zgrzewam kora Bo głupio iść na trzeźwo po wora Gdy tak piękna pogoda na zewnątrz Słońce, chmurki, wiaterek i THC Chyba nic się nie stanie jak 3 dychy strącę, nie? Elo facet, pokaż co tam masz w pace Powącham, zobaczę, oj - chyba zapłacę Elo 4, 2, 0, trzy - zero twoje Dzieli nas kwadrans, a już cieszę jak pojeb Z bananem na ryju, kitram bakę w majty Wstępuje do sklepu po litr zimnej Fanty A jak mam już w tej grze wszystkie przydatne fanty To siadam w zaciszu i kręcę blanty, i kręcę blanty [Ref.] Spalam blanta, myśleć zaczynam, pusta łepetyna wypełnia się w rymach Spalam blanta, mija chwila, czuję się wolny jak ptak i wolny jak ślimak A w takich chwilach o wszystkim zapominam, Bo nabijam kija i zaczynam nawijać Kia zawija chłopaków za zwijanie batów, Ja bez tematu nie ponagrywałbym track'ów Jebać policyjnych katów, zwijam drugiego lolka, Spontan, tak samo powstaje każda zwrotka To ta ucieszona morda, cechuje mnie forma, Szara postać w za dużych portkach To na bit wbija z kąta, zwykłym bazgraniem w kartkę, Bo nie wpadłem posprzątać raczej wkurwić sąsiadkę Tworzę rap ten drugi rok raptem, a i tak każdy z was na ten rap ma chrapkę Więcej THC niż mózgu wypełnia ten pusty czerep, Lecz przydaje mi się beret, na nim nosze New Erę Z bata został filterek, na dzisiaj tyle, 3 dychy poszły z dymem Ale się upierdoliłem ziom, ale się upierdoliłem. Spalam blanta, Spalam blanta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...