Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ban

Sarenkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otrzymalem bana do 2223 roku nie wiem za co . Najwidoczniej za te "Bug RP" ale to bylo zrobione przypadkiem. Bo kolega napisal do mnie zebym zrobil cos na jego konto powiedzial ze dostane prezent od niego i dostalem "Elise" i Skorke "Lee Sin'a" nie zrobilem tego specjalnie bo dopiero jak to zrobilem przyszedlem na forum i zobaczylem ze takie cos istnieje. I mam teraz pytanie mozna napisac do Riotu ze zrobilem to nieswiadomie ? zeby mnie odbanowali ? bo specjalnie tego nie zrobilem

Opublikowano

Up - Zależy też od tego , ile razy dostawał bany i za co , może od tego zależy czy dostanie bana czy ostrzeżenie .

Jeżeli chodzi o temat , to jest bardzo trudno o wywalczenie unbana , poczekaj te 200 lat i zagraj dopiero , albo stwórz nowe konto . Ale warto ci spróbować napisać:)

Opublikowano

RIOT nigdy nie odbanowuje, nie ma żadnych ulg podatkowych dla ukaranych. Jeżeli serio korzystałeś z tego bugu, to już konta nie odzyskasz, chyba, że spłacisz się. Ale daj screen bana.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

ja mam do was pytanie, korzystałem z tego bugu, a nadal nie zabrali mi RP ani nic co kupiłem z kradzione RP-ki wiecie może w jakim czasie coś zrobią z moim kontem?

Opublikowano

ja mam do was pytanie, korzystałem z tego bugu, a nadal nie zabrali mi RP ani nic co kupiłem z kradzione RP-ki wiecie może w jakim czasie coś zrobią z moim kontem?

Podobno akcja banowania trwa do 2 miesięcy..

Opublikowano

Dostałeś bana za skradzione RP - pomału już banują . ;P mój kumpel też już ma bana .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

E mam jeszcze jedno pytanko do ciebie wejdź tam w trybunał i zobacz szczegóły bana i daj screen'a

PS - przeczytaj , nawet ci co nieświadomie tak samo będą karani ;] ciesz się ,że tylko ban .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...