Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Soldat 1.6.3 Cheat Engine

lolerman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem , a mianowicie w soldacie 1.6.3 przez chceat engine zamrażam proces liczby naboi , i robię trainera opcją "Generate generic trainer lua script from table" wszystko świetnie naboje się nie kończą. Lecz problem polega na tym że po ponownym uruchomieniu soldata trainer już niedziała, tak jak by soldat za karzdym razem zmieniał proces odpowiadający za liczbe naboi, moje pytanie brzmi "czy da rade cos na to poradzic ? by za karzdym włączeniem slodata nie szukac procesu naboi w CE oraz by po resecie soldata trainer działał ?
Pozdrawiam lolerman.

Opublikowano

Witam. Mam problem , a mianowicie w soldacie 1.6.3 przez chceat engine zamrażam proces liczby naboi , i robię trainera opcją "Generate generic trainer lua script from table" wszystko świetnie naboje się nie kończą. Lecz problem polega na tym że po ponownym uruchomieniu soldata trainer już niedziała, tak jak by soldat za karzdym razem zmieniał proces odpowiadający za liczbe naboi, moje pytanie brzmi "czy da rade cos na to poradzic ? by za karzdym włączeniem slodata nie szukac procesu naboi w CE oraz by po resecie soldata trainer działał ?

Pozdrawiam lolerman.

Trainer maker:

Launch file: Soldat.exe + (znaznaczone Autolaunch)

Process: Soldat.exe

Lub po prostu źle dodałeś adres.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...