Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z patchem 3.03

aliv1822

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem wczoraj lol jeszcze dzialal dzisja rano wchodze zaczalem pobierac nowego patcha i po chwili plik adobeAIR.dll jeszcze pozniej WebKit.dll jak juz sie pobral ten ostatni plik noto zaczyna sie odnowa wszystko pobierac i chyba tak bezkonca bo juz czekam 2h i nic;<

Opublikowano

Użyj naprawy, jak to nie zadziała napisz do supportu, bo nic innego nie zrobisz... Ewentualnie poszukaj jeszcze na google, może są ludzie co mają podobny przypadek do cb

PS.

Patch 4.03

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

podczas naprawiania znowu zaczely pobierac sie te pliki a te 3 pliki pobieraja sie z 2h i to samo wszystko odnowa idze;/ a i jeszcze zapomnialem napisac ze podczas pobierania tych plikow pisze aktualizacja 0% etap1/2 ukonczono 0 pozostalo 0 nieraz nawet spada do -40;D. Teraz zostawie kompa do 20 bo w tedy ban mi schodzi i moze cos sie w tedy zmieni

Opublikowano

Teraz to nawet juz mi istalka niechce dzialac-.- i teraz Calego lola odnowa pobierac to mi zajmuje caly dzien z takim internetm co ja mam^^

GG

Opublikowano

Miałem ten sam problem , zatrzymywało się na tych pliczkach (u mnie jeszcze na "janna.mp3").

Pomogło pobranie lola na nowo i zainstalowanie :)

narutosygn.jpg
Opublikowano

Witam ponownie;D Niestety mam nadal ten sam problem i mam sprawe moglby mi ktos wrzucic folder z AdobAir mozecie go znalesc C:\Riot Games\League of Legends\rads\projects\lol_air_client\releases\0.0. 0.138\deploy z Gory Dzieki SRY za 2x post

Opublikowano

@up Refreshujemy co 24h/

@TOPIC

Miałem tak samo, zresetowalem klienta i działało.

Spróbuj jeszcze kliknąć taką zębatkę, żeby naprawić.

Może pomoże.

Opublikowano

zębatke juz chyba z 3x bralem;< lola wczoraj wieczorem resnolem a niemoglbys wrzucic tego folderu na jakas strone on max 40mb wazy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...