Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] GROH - Nieskończony Czas Skilli

LoveBugpoint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze searching offsets.... na żółto i miga z waiting for game(na czerwono) .

A gre mam włączoną .

grasz na mapie i dopiero wtedy wciskasz jak wejdziesz do rozgrywki ... ;x

Opublikowano

Nie da się wcisnąć bo nie piszę ready czy też chodzi ci o uruchomienie programu w czasie matchu?

chodzi mi o to ze musisz w czasie meczu ...

Opublikowano

Od siebie powiem tyle.
Cheat pokazuje tylko stały efekt skilli na naszej maszynie (komputerze) lecz nie ich wartość.

Z czego możemy wywnioskować że nie wszystko działa prawidłowo.

Jedna z rzeczy które lepiej działają to wyrocznia.. Jak na razie nie spotkałem żadnego błędu przy używaniu tego skilla.
Jeżeli chodzi o niewidzialność snajpera czy też tarcze specjalisty jest to o wiele gorzej zoptymalizowane..

Na niewidzialności Cie widać.. Przez tarcze da się normalnie przestrzelić.
Takie cheaty są na kilka dni. Nie sądzę że po udostępnieniu tego długo się tym zabawicie.

Btw.
Na przyszłość mógłbyś określać autora tego wykonanego "cheata" chodzi tu o użytkownika "Mywk" z innego forum którego nie bd tu reklamował.

Opublikowano

Od siebie powiem tyle.

Cheat pokazuje tylko stały efekt skilli na naszej maszynie (komputerze) lecz nie ich wartość.

Z czego możemy wywnioskować że nie wszystko działa prawidłowo.

Jedna z rzeczy które lepiej działają to wyrocznia.. Jak na razie nie spotkałem żadnego błędu przy używaniu tego skilla.

Jeżeli chodzi o niewidzialność snajpera czy też tarcze specjalisty jest to o wiele gorzej zoptymalizowane..

Na niewidzialności Cie widać.. Przez tarcze da się normalnie przestrzelić.

Takie cheaty są na kilka dni. Nie sądzę że po udostępnieniu tego długo się tym zabawicie.

Btw.

Na przyszłość mógłbyś określać autora tego wykonanego "cheata" chodzi tu o użytkownika "Mywk" z innego forum którego nie bd tu reklamował.

Nie ma obowiązku pisania czyj jest cheat nie zamierzam reklamować tu innych for, powiem tak autor napisał że cheata stworzył na wyrocznie ale na innych też działa. Dziękuję dowodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...