Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] a w zasadzie ich kilka, dotyczy gry

Orzech12321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc mam kila pytanek dotyczących gry, z góry przepraszam jak się wkradną jakies błędy ortograficzne, a więc,

1. są jeszcze jakies działające sposoby na havocki w zecie? bo pare wypróbowałem i nie raz sie udawało nie raz nie,

2. Czy działa ten bug ze jak puszcze kamikaze z peta na krychy np. w alfie i zahaczy o wszystkie i padne to fala jest omijana, działą to jeszcze?

3. Czy jest mozliwosc jakos skrócenie ładowania tego kamikaze?

4. Gdzie najlepiej bocić na urke?, jak boce na x-4 to opłaca sie puszczac i na boxy?

5. ile czasu bym zbierał 3k palladium z petem ale bez protoków,

6. opłaca sie kupic szerwona na leonka? jest jakas widzialna róznica w zebranej urce na x-4

7 ile bym odstał energi za te 3k palki? bo nie orientuje sie jaki tam jest przelicznik, gdyż dawno nie grałem, z góry przepraszam za to pytanie troche bezsensowne,

8. czy jak postawie np jeden statek na 5-2 na bazie, a w drugiej hali będe zbierał palke i potem zmienie hale to będe mołg sprzedac bez latania? i czy jak np postawie vege na bazie a golcem albo cytadelą będe zbierał(vega ma mniejszą pojemność ładowni) to sie nie zbuguje, albo nie znikni np 1k palki?

9. jakie najlepsze konfy na bota na x-4?

10. biorąc pod uwagę ilość uzbieranej urki, to lepiej bocić na x-8 golcem czy x-4 leonkiem.

11. działa ten bug na wrota za 10k uri? Jeżeli tak to mógłby mi ktoś go wysłać? byłbym bardzo wdzięczny i postarał sie jakoś odwdzięczyć

Z góry bardzo dziękuje wszystkim za odpowiedź, jeżeli przyjdzie mi cos do głowy jeszcze to napiszę

Opublikowano

a więc mam kila pytanek dotyczących gry, z góry przepraszam jak się wkradną jakies błędy ortograficzne, a więc,

1. są jeszcze jakies działające sposoby na havocki w zecie? bo pare wypróbowałem i nie raz sie udawało nie raz nie,

2. Czy działa ten bug ze jak puszcze kamikaze z peta na krychy np. w alfie i zahaczy o wszystkie i padne to fala jest omijana, działą to jeszcze?

3. Czy jest mozliwosc jakos skrócenie ładowania tego kamikaze?

4. Gdzie najlepiej bocić na urke?, jak boce na x-4 to opłaca sie puszczac i na boxy?

5. ile czasu bym zbierał 3k palladium z petem ale bez protoków,

6. opłaca sie kupic szerwona na leonka? jest jakas widzialna róznica w zebranej urce na x-4

7 ile bym odstał energi za te 3k palki? bo nie orientuje sie jaki tam jest przelicznik, gdyż dawno nie grałem, z góry przepraszam za to pytanie troche bezsensowne,

8. czy jak postawie np jeden statek na 5-2 na bazie, a w drugiej hali będe zbierał palke i potem zmienie hale to będe mołg sprzedac bez latania? i czy jak np postawie vege na bazie a golcem albo cytadelą będe zbierał(vega ma mniejszą pojemność ładowni) to sie nie zbuguje, albo nie znikni np 1k palki?

9. jakie najlepsze konfy na bota na x-4?

10. biorąc pod uwagę ilość uzbieranej urki, to lepiej bocić na x-8 golcem czy x-4 leonkiem.

11. działa ten bug na wrota za 10k uri? Jeżeli tak to mógłby mi ktoś go wysłać? byłbym bardzo wdzięczny i postarał sie jakoś odwdzięczyć

Z góry bardzo dziękuje wszystkim za odpowiedź, jeżeli przyjdzie mi cos do głowy jeszcze to napiszę

1.nie

2.nie

3.nie

4.według mnie się opłaca :D

5.3h maksymalnie

6.opłaca się

7.15 palladium = 1 energia

8.nie

9.full speed 2 osłonki do dronów reszta lf3

10.x4

11. już nie ;( pozdro

killalllogo.jpg

Opublikowano

a to jeszcze nawracając do pytania 6, jest jakaś widoczna różnica w urce zebranej na szewronie? bo sie zastanawiam czy kupić szewrona czy może romb, ale jak mam 2/3 osłonki to nie wiem czy to opłacalne

Opublikowano

a to jeszcze nawracając do pytania 6, jest jakaś widoczna różnica w urce zebranej na szewronie? bo sie zastanawiam czy kupić szewrona czy może romb, ale jak mam 2/3 osłonki to nie wiem czy to opłacalne

szewron + leonek + seprom na rakietkach + ewentualnie profil = fajny dmg rakietką :) Polecam szewrona zyski napewno wzrosną

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ja na x-4 zamiast szewronu używam romb. Jakoś wydaje mi się że lepiej latać na rombie bo na szewronie będzie musiał latać się klepać.

reklama

Opublikowano

Ja na x-4 zamiast szewronu używam romb. Jakoś wydaje mi się że lepiej latać na rombie bo na szewronie będzie musiał latać się klepać.

jak ustawisz odpowiedni radius do alienka to nie będziesz miał problemu z klepaniem się

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

@up2 kolego ale ja nie mam takiego eq jak Ty :D ja saimonki to mam na rakietkę :D do tego ładne 9 lf4 wiem ze mało ale jest xD, więc chyba bardziej mi sie opłaca szewrona tylko na apisa wrzucę osłonki bo jego nie ulepszałem reszta prawie na 16 lev :D

Opublikowano

Kolego @up, moim kontem to ja twoje wciągam jedną dziurką.

@Kombass, jaki radius byś proponował?

reklama

Opublikowano

Kolego @up, moim kontem to ja twoje wciągam jedną dziurką.

@Kombass, jaki radius byś proponował?

potestuj sobie , nie używam kbota już długi czas więc nie wiem ;)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Mnie tam na standardzie nie obijają, więc może dodaj co najwyżej 50 ;] do radiusa

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Mnie tam na standardzie nie obijają, więc może dodaj co najwyżej 50 ;] do radiusa

jak doda 50 do radiusa na lordakie to będzie już zdecydowanie za dużo

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...