Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Nowa broń za doładowanie.

Kirito.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj zauważyłem nową broń, którą dostajemy jako gratis do zakupu 132k founds(179,99zł),

a mianowicie jest to MK3A1- shotgun z bf3.

Jednocześnie 93R i NOSFERATU schodzą na niższy pułap cenowy,

tj. 55k(89,99) za 93r i 23,1k(44,99) za NOSFRRATU.

3130.png

Specyfikacji shotgunów raczej Wam nie trzeba, jeśli jednak będziecie chcieli, to Wam poszukam i ją wstawię.

jest to w pełni automatyczna pukawka w której zmiana magazynka jest bardzo krótka.

Tak broń prezentowała się na testowych serwerach, ale teraz pewnie jest bardziej dopracowana.

fpERP.jpg

b1gnU.jpg

Wg niektórych jest słabszy od USAS elite, więc bez obaw, że będziemy słabsi od innych jak go nie kupimy, zresztą ja dotąd się nie spotkałem na serwerach z 93r, chociaż jest już od dłuższego czasu dostępny.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Według mnie EA to zdziercy. A co do 93r spotkałem się z nim parę razy i goście którzy nim grali niemiłosiernie lamili więc 93r nie jest chyba takie dobre.

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

93R jest na bliskie dystanse, na dalekie nic nie zdziałasz, też się z tą bronią spotkałem, a mianowicie... nawet mnie nią zabili, oczywiście z bliska.

A co do MK3A1 też widziałem...

Ale dokładnie nie pamiętam jak się na serwerze spisywała...

Opublikowano

Mam do Was takie pytanie poza tematem.

Nie wiecie jak zdobyć tę broń?3125.png

Fajnie wygląda, nazywa się EASY-Piece, czy może jest ona tylko dla pracowników EASY?

Opublikowano

Mam do Was takie pytanie poza tematem.

Nie wiecie jak zdobyć tę broń?3125.png

Fajnie wygląda, nazywa się EASY-Piece, czy może jest ona tylko dla pracowników EASY?

No prawdopodobnie dla pracowników easy bo nigdzie jej nie widziałem tylko jaggeda raz w ciągu całego mojego grania w bfa spotkałem jaggeda to miał tego scaterguna :D co do shotguna nie pojebło mnie żeby za 180 zł wydać na fundsy. Za to miałbym 4 postcie na max :D

Opublikowano

@up tak ta bron jest tylko dla pracownikow studia EASY :)

@topic

hmmm MK3A1 jest ciekawa na PTE gralo mi sie nia bardzo dobrze ale chyba poczekam zeby zszedl na troche mniejsza kwote jako "prezent" doladowania fundsow :)

K4milo%20PL.png

Opublikowano

No prawdopodobnie dla pracowników easy bo nigdzie jej nie widziałem tylko jaggeda raz w ciągu całego mojego grania w bfa spotkałem jaggeda to miał tego scaterguna :D co do shotguna nie pojebło mnie żeby za 180 zł wydać na fundsy. Za to miałbym 4 postcie na max :D

Ale tę broń dostajesz jako gratis, a te 132k dalej masz, co dalej nie zmienia faktu, że to się wgl nie opłaca.

Najlepszy jest z 93r, warto poczekać aż zejdzie jeszcze niżej.

Opublikowano

@Up.

Mylisz się.

Jakbyś przeczytał info, co wyszło kilka tygodni temu, to oni będą dodawać coraz to nowsze gratisy (typu unikalne skiny do broni itd.), coż na wzór bfh.

Także te gratisy będą schodzić tylko na niższy pułap cenowy, ale do gry wątpię, że wejdą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...