Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] As val vs pp-19.

mpcforumer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie radzilbym ci najpierw kupic ten z as-valem, bo pewnie pakiet ograniczony czasowo, a pozniej dokup funds do pp-19. I masz bron na krotkie (as-val) i na dluzsze + najlepsze dodatki i kosisz.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Nie mam milionow zeby kupywać ciagle. Mam na wydanie tylko 24zl :D czyli 10k funds. :p Czyli as val czy pp-19? As val jest do 7 marca. Ale jak ja znerfią? To bedzie lipa :D

98536577623773438248.png

Opublikowano

Ja osobiście nie grałem nigdy tymi broniami ani inżynierem.. Ale mi się wydaje że karabin PP-19 lepszy :D

taaaa nie grales inzynierem ale "wydaje ci sie ze pp-19 lepszy" ... jak nie grales mechanikiem to poco sie wogole wypowiadasz jak nie masz zielonego pojecia o tych broniach... mpcforumer kup se zestaw z as-valem pp-19 to gowno (przepraszam za slownictwo) w porownaniu z ta bronia... wiem bo gralem, a po wygladzie sie nie ocenia tylko po skutecznosci...
Opublikowano

Lvl 27 gram G53 i mp5 na 2slocie. obie bronie pp19 i asval to złomy. Kup zestaw w z dodatkami w celnosc i dmg na sredni dystans. Do tego dokup mp5. chyba ze stac cie zeby wyjebac 20k founds to kup g53. Za credits kupuj rpg boost za kazdym razem gdy grasz dluzej niz 20 min.

edit. zamiast ppszy albo vala kup sobie a9-a1 czy jakos tak karabinek na 6 poziom dodaj dodatki w celnosc i vipery albo czterorzedy i graj tak do momentu kupienia mp5/g53

Opublikowano

Ja mam co prawda mały lvl bo 13 ale lubie testować bronie (mam wszystkie na czterech postaciach i full dodatki), a polecam ci zestaw z as valem bo wg mnie lepiej się spisuje niż pp-19 i jeszcze przy okazji ci funds zostanie na coś pożytecznego.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

mam 21 lv mechanikiem, as-val lepszy tylko musisz potem dokupić lufę i kolbę na celność magazynek jak do tej broni najlepszy. Celownik do as-vala tylko m145 lub bez celownika :D pp-19 to takie p90 tylko z mniejszym odrzutem :D . Kup as-vala zostaw sobie fundsy nabij lv i kup lufe i kolbe

Opublikowano

to zostanie ci na jakiś booster ew. strój

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Co do dodatków to te z PP-19 są w miare. Grałem na PP-19, MP7 a obecnie MP5 bo według mnie ona jest najlepsza ;)

Który masz lvl, jak coś to obczaj granar programowalny

Opublikowano

pf granat programowy to gówno..... szacun jak marnujesz umki na to.....

wy mu piszecie że PP na biskie odegości? haha xD przecie as va was zabije 2 razy zanim wy zdążycie zdedać pp....

minusem as-vaa jest ammo... nie ma on tak atwo jak szturmowiec że ma ammo nieskończoność ....

na 1vs1 ta broń jest 2 najepszą 1 jest oczywiście FAMAS na średni jest to samo.... a na daeki też ze nie jest ae nie radze marnować ammo ^^

YAY

Opublikowano

Dokładnie, AS-VAL skuteczny jest tylko na booście z inną bronią, np. MP5, bo żre ammo jak Amerykanie fastfoody.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@2up mówisz że granat programowalny to gówno, hmm...

Conajmniej do 100 metrów spokojnie trafiam gościa jednym pociskiem, zauważ że jak klikniesz PPM to ten granat automatycznie odmierza odległość, tam gdzie najechałeś myszką lub możesz sam za pomocą kółka na myszce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...