Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pnkt. honor i wgl.

VyQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam 19 lvl i miałem te pknt. honoru i wgl. i nagle zagrałem jedną gre i nagle usunięto mi te pnkt. Powie mi ktoś czemu ?! z góry thx ;)

Opublikowano

Nie taka zjebana.

Własnie dobrze.

Honorowego się dostaje jak się utrzymuję dobrą postawę jak się gra dobrze, nie bluzga, nie flame'uje itd.

Opublikowano

Prawdopodobnie po zbanowaniu konta te punkty są odbierane

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Miałeś bana ? wydaje mi się, że po samym raporcie od razu nie zabierają. Trzeba chyba bana dostać, ale nie jestem pewny.
Mi raz zniknęło wszystko bo bana dostałem na 7dni za wulgi xD

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Pewnie jest tak, że jak jest jakiś słaby report to raczej omijają, a jak coś grubszego to nie banują, ale dają ostrzeżenie. Mówiąc ostrzeżenie mam na myśli odebranie wszystkich tych punktów. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Prawdopodobnie po zbanowaniu konta te punkty są odbierane

Tak, są.

Honor tracisz za bany. Czasami tracisz dlatego ze bylo za malo gier zeby dac ci bana (za 1 gre nie banuja) dlatego zabrali same pkt honoru.

xxx

Opublikowano

albo jest jeszcze jedna mozliwosc. od tego patcha sa wieksze wymaganie i masz wieksze szanse na to czy złapiesz honorable lub teamwork :3

Opublikowano

Z tego co słyszałem to opaski zaczynają się od ok. 300 pkt

albo jest jeszcze jedna mozliwosc. od tego patcha sa wieksze wymaganie i masz wieksze szanse na to czy złapiesz honorable lub teamwork :3

Opublikowano

aha -.- i od nowa nabijać, omg zajebana gra.

I właśnie za takie dziecinne zachowanie straciłeś pkt. Nie umiesz panować nad emocjami, trudno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...