Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pliki od Schittset - opłacalne?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma innych bo to są czyste pliki , pierwsze 2010 które były w sieci i najlepsze.

Reszta plików na nich bazuje tylko każdy ktoś coś dodał / popsuł

Opublikowano

aha thx

a jakie pliki są najlepsze zrobione na plikach czystych

Nie ma najlepszych i wszystkie zostały stworzone na czystych plikach. Sam musisz wybrać, jaki serwer chcesz i co chciałbyś na nim mieć - najlepiej pobrać właśnie pliki od Shittseta i na poradnikach uczyć się, co i jak tworząc 'swój wymarzony serwer.'

Opublikowano

Dziękuje za odp. A pliki Schittseta mają bugi? A jak mają to jakie i czy te bugi szkodzą serwerowi ?

To są czyste pliki bez żadnych dodatków, więc praktycznie nie ma w czym być tam bugów. ;-) Błędy mogą wystąpić, kiedy Ty coś nowego wgrasz, i dlatego na serwerach prywatnych są organizowane beta testy, ale żeby miało zniszczyć maszynę - wątpię (chyba, że naprawdę coś źle zrobisz).

No to jestem już pewny, że będę robić serwer na Plikach schittseta. Dziękuje za odp. Jak mogę dać Ci np. 10-15 Lajków ?

Wchodzisz na mój profil, klikasz na moją zawartość, wybierasz posty jakie chcesz i dajesz im like'a, jednak nie musisz się wysilać. Liczy się sam gest i ten jeden 'plusik' za pomoc. Te 15 lajków nadal będą znaczyć dla mnie to samo co jeden prawdziwy. :-)

Opublikowano

No to jestem już pewny, że będę robić serwer na Plikach schittseta. Dziękuje za odp. Jak mogę dać Ci np. 10-15 Lajków ?

Opublikowano

Z tego co pamiętam zmień game(2010v4) bo było tam trochę kłopotów z nimi ,bug'ów.

Zmień na jakieś dobre game_2089_32

4funmt2.pl

Opublikowano

Z tego co pamiętam zmień game(2010v4) bo było tam trochę kłopotów z nimi ,bug'ów.

Zmień na jakieś dobre game_2089_32

Tam jest Game 1765, więc jeszcze starszy. To są najlepsze pliki, ale nawet w nich są drobne bugi i błędy z taką różnicą, że zostały one uznane jako norma (niczym jak w Microsoft :D). Do tych pliczków jeszcze pasuje czysty client z 2010 roku i można robić serwer. Przed dodawaniem czegokolwiek oczyść Clienta 2010, by zamiast ważyć 750 MB, zajmował ok 400-500 MB na dysku (tak, tyle jest tam syfu typu XX tych samych zbrojek, mobów itp.). Unikaj gotowców, staraj się załapać jak różne questy działają i sam pisz swoje na ich podstawie. Unikniesz w ten sposób błędów i wychwycisz bugi stworzone przez autora. Niestety, obecnie wielu adminów serwerów daje questy na forum wrzucając tam swoje 3 grosze, by później bawić się w GM na cudzym serwerze.

Opublikowano

A ma ktoś jakieś propozycje jaką Maszynę wykorzystać od Badara czy inną ? Najbardziej bym chciał 8.2 bit 64 ale nikt takiej nie zrobił i nie udostępnił na MPC FORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...