Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 przez telefon jako router- ile MB pakietu wykorzysta?

JestemRobotem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialbym na ravia.eu wbic na metka ale przez siec 3g w telefonie tzn korzystajac z routera jako telefon bo chce miec inne ip na kompie do roznych niecnych celow
mam pakiet 500 mb na neta w telefonie, ale ile taki metin zjada? przykladowo 10 min gry?
mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi

Opublikowano

chcialbym na ravia.eu wbic na metka ale przez siec 3g w telefonie tzn korzystajac z routera jako telefon bo chce miec inne ip na kompie do roznych niecnych celow

mam pakiet 500 mb na neta w telefonie, ale ile taki metin zjada? przykladowo 10 min gry?

mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi

Napewno nie dlugo.Mi szybko taki pakiecik zszedł używając przeglądarki w telefonie, a co dopiero ciągnąć na metina ;o

Kup lepiej normalny internet, jeśli chcesz grać w metina.

Opublikowano

na samego metka starczy ci na wiele metini nie jest pazerny na łącze

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

A jakim sposobem będziesz chciał korzystać z klienta Metina? Ściągając na telefon czy używając programu TeamViewer? Jeżeli chodzi o tą drugą opcję to zużycie będzie naprawdę duże i będziesz miał wielkie lagi, aż odechce Ci się grać na smartfonie.

Opublikowano

On nie będzie grał na telefonie tylko będzie brał neta z fona a 500mb powinno starczyć jeśli na samego mt.

wipek.pl

Opublikowano

Heh mi na caly dzien 500mb przegladania stron i poszlo . Lepiej kup neta normalnego . Albo np karte z 5gb transferu na allegro ;p

BUM

Opublikowano

No nie powiedział bym czy tak metek nie zabiera neta :(:( lepiej sobie założyć radiówkę czy tp . Jak dla mnie nie opłaca się bo szkoda pakietu 500mb to jest mało jeśli ściągniesz klienta to już sam klient ile ci zabierze + do tego tak jak kolega pisał jak chcesz przez TeamViewer to już całkiem odpada .

Opublikowano

Co nie którym to jakoś mało bierze tych mb :P Ja raz patrzyłem to samo zalogowanie i może kawałek się przeszedłem to wzięło gdzieś ze 3mb co dopiero na dłuższą mete, a lagi jakie były xD

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Metin bierze bardzo mało.500Mb,jeśli chodzi TYLKO o metina,powinno starczyć na ponad 2/3 tygodnie stania w M1/handlowania/rozmawiania itp.

Bo raczej nie będziesz chodził na nim na DT,expił etc?

Opublikowano

500mb powinno CI starczyc na 5 sesji po 12h grania w metka:)

Wiem cos o tym poniewaz sam uzywam mobilnego internetu.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...