Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Guild Wars] Jak szybko wbić poziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was serdecznie w krótkim poradniku. Przedstawię Wam sposób, którego sam używam i wiele osób zapewne też.

Wiele osób napewno spotkało się z takim czymś jak "zastuj lvl'a", zrobiliśmy wszystkie misje, a następne są na wyższy poziom. I jak tu teraz wyexpić odpowiedni lvl na kolejne misje?

To bardzo proste. Wiele map jest tylko do ich odkrywania, z czym to się wiąże? Że nie musimy robić jakichkolwiek misji, tylko chodzimy po mapie i zbieramy takie rzeczy jak

"Mapy, kwadraciki, walkpointy", każdy powinien wiedzieć o co chodzi. 2 sposobem na szybkie wbicie poziomu jest to, że możemy chodzić na world eventy. Przy pomocy ze strony innych osób, możemy w krótkim czasie ubić bossa i dostać sporą ilość expa i karmy oraz pieniędzy. Bardzo szybko można expić, dlaczego? Ponieważ pojawiające się stwory respią się w krótkim czasie, dzięki temu możemy spokojnie chodzić na inne eventy.

Krótko i na temat. Dziękuje za uwage.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Dodaj również, że ludzie "pingują" na którym wayponcie jest event, można kliknąć i się szybko przenieść. Najczęściej mówią, jak jest Troll.

Gj -5%.

Opublikowano

Ukinar miałeś na myśli linkowanie waypointa na czacie ?

Zresztą te info jest w moim poradniku bardzo obszernym :)

//Ta o to mi chodziło, nawyk z lola z tymi pingami ;d

Gość kalka762
Opublikowano

Heh, chodzić po mapie jak potwory 20 lvl więcej, powodzenia, poradnik do dupy...

A poza tym mi nigdy nie zdarzyło się, że misję miałem na większy lvl, a jak już to chodziłem na inny obszar dla tych 10 lvl mniej.

• 3 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Guild Wars] Jak szybko wbić poziom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...