Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Czy to jest banowane ?

ILoveVomitI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Banowane :) i mam nadzieje ze za takiego buga dostaniesz bana, wkur***** mnie tacy gracze jak ty.

Opublikowano

Banowane :) i mam nadzieje ze za takiego buga dostaniesz bana, wkur***** mnie tacy gracze jak ty.

dziecko, nie płacz, to nie moje konto. dzięki za odp. można zamknąć ;)

ehh.:)

Opublikowano

dziecko, nie płacz, to nie moje konto. dzięki za odp. można zamknąć ;)

Dziecko ? xD własnie o to mi chodzi, takich graczy jak ty powinno być mniej :) wiemy ze to twoje konto i mam wielka nadzieje ze dostaniesz bana.

Opublikowano

No bez kitu, a najgorsi są tacy, jak ty albo tosty, jeszcze nie wiedzą co jak, a do powiedzenia już najwięcej

hellwasfullLOGO2.gif

Opublikowano

No bez kitu, a najgorsi są tacy, jak ty albo tosty, jeszcze nie wiedzą co jak, a do powiedzenia już najwięcej

Wybacz ze cie zraniłem parasolu.

Jak masz jakiś problem, to możesz wysłać mi twój nick w combacie na PW i tam to załatwimy.

Opublikowano

Najgorsze jest to, że osoba, która strzelała dostaje Perm'a, a osoba, która się podstawia bodajże 30 dni lub 90.

Opublikowano

nie powinno być karane takie coś bo to ich wina ze tak w pewnym sesie "zjebali" mape.. zamiast na eventów powinni ogarnąć mapy.

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

nie powinno być karane takie coś bo to ich wina ze tak w pewnym sesie "zjebali" mape.. zamiast na eventów powinni ogarnąć mapy.

Ale to jest nexon:) Bana nawet możesz dostać za to, że jesteś z kimś w roomie 1vs1. Zrobisz mu screena jak on buguje, to ty też dostaniesz bana(tylko że nie na perma). Sam ostatnio wysłałem raporta podobnego, i musiałem go od razu skasować. Co do tematu, zwykły wallbang.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...