Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Gameplay serwera AquariuS Zapraszam :d (medium)

dandun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do ogladania oraz ocenianua :)

Wtf znowu mnie ma 720 .... Oszukane te programy do nagrywania ;d (dodalem juz ten nowy filmik start usune :)

:

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

Jest Pompa :) wrzuć filmik na yt , rozreklamujesz serwer tak .. Serwer zapowiada się świetnie ,czekamy do 19 :00 .

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Jaka jest strona mna której można pobrać tegometina, wyszukałem się i nie wiem gdzie ona..., prosze o pomoc

Opublikowano

Podam Ci na PW. :) A mam takie pytano Mozecie go ogladac na stronie Yt ? Poniewaz mam prawa i mysle czy zmienic muzyke > czy zostawic :/ (ale chyba zmienie mam na kompie plik to tylko sciszyc oraz dodac muzyke :) (jednak zauwazylem blad zaraz zrobie ten polepszony filmik moze bd HD :)

(filmik in render :) Juz chyba z 4 mysle ze mi sie to oplaci :p )

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

Serwet wystartowal 01.03.2013 r. o godz. 19. :)

Nie jest to żaden Fake.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszamm :D

Nie jest to żaden Fake.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...