Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup diablo 2

firmowepaliwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno dużo botow tam lata -
Patrząc również na to,że wyszło diablo 3- znacznie mniej graczy tam gra. Ale za te 15 zł czy tam 30zł to zawsze można:).
Diablo 3 to już masz do 200zł, to jednak jest różnica

Opublikowano

To już Ci napisałem o battlenecie...
Na pewno gra duża ilość graczy, lecz wiadomo,że większość przeszła na D3, a niektórzy pozostali na D2,ze względu na słaby sprzęt.
Za te 15/30 zł za klucz i granie na BN, to warto...

Gość kalka762
Opublikowano

Ja w media markcie widziałem dwójkę za niecałe 60zł oO dafaq

Opublikowano (edytowane)

Ja mam diablo 2 + lod z pół roku temu, albo więcej dałem 60 zl, pytanie opłaca się grać skoro jest diablo 3 jakoś mnie gra nie zaciekawiła, to co, ale może wróce do niej i gra ktos tam w ogóle?

Edytowane przez lee4its
Opublikowano

Powiem to tak: Sam grałem do momentu, aż zacząłem grać w Metina (czyli około tydzień temu). Sytuacja zmuszała mnie do bocenia. 5x hammer.

Moje zdanie: Jeżeli bn to się nie opłaca. Obecnie nie mając bota i jsp nie handlujesz, nie istniejesz. Do tego ceny są beznadziejne ponieważ ludzie kopiują przedmioty. Unmade exile in eth vortex 45@ kupisz już za cenę równą 3-4hrs...Ludzie potrafią sprzedawać Enigmy in dusk 15/15, mp 15/15 hurtowo po 100 sztuk na przykład.

Jeżeli chodzi o singla to tutaj sprawa wygląda inaczej...to jest klasyk...super klasyk - to wystarcza...masa spędzonych godzin, wieczorów, nocy.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Powiem to tak: Sam grałem do momentu, aż zacząłem grać w Metina (czyli około tydzień temu). Sytuacja zmuszała mnie do bocenia. 5x hammer.

Moje zdanie: Jeżeli bn to się nie opłaca. Obecnie nie mając bota i jsp nie handlujesz, nie istniejesz. Do tego ceny są beznadziejne ponieważ ludzie kopiują przedmioty. Unmade exile in eth vortex 45@ kupisz już za cenę równą 3-4hrs...Ludzie potrafią sprzedawać Enigmy in dusk 15/15, mp 15/15 hurtowo po 100 sztuk na przykład.

Jeżeli chodzi o singla to tutaj sprawa wygląda inaczej...to jest klasyk...super klasyk - to wystarcza...masa spędzonych godzin, wieczorów, nocy.

Botów jest cala masa,a na jsp cały czas są ruchy ,czyli można wyjść na swoje ;) PvM opłaca się grać tylko po to by zrobić coś na PvP ,a ten kto grał w d2 na bn wie że pvp jest świetne ;)

Feel the beat!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja ci polecam, kupuj lub piratuj. Ps chcesz grać na battle.net to nie map roblemu na chomikuj lub gdziesz indziej znajdujesz cd-keya i tylkjo sie modlisz by ktosn ie grał wtym czasie jeśli nei gra masz swojek konto i grasz za free.

Stosuje to bo gram z bratem a nie chce podwajać gry bo po co :D

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Ja w media markcie widziałem dwójkę za niecałe 60zł oO dafaq

D2 kupisz za nawet 30 zł jak trafisz dobrą okazję. Powiem tak, z czasem coraz mniej graczy gra w diabełka, stara gra, wiadomo. Nie ma takiej popularności jak kiedyś ale z pewnością pograsz sobie multi, z kolegami najlepiej. Sama kampania jest warta przejścia. Gra mp na battle necie wg mnie w tym momencie jest śmieszna, gdzie wejdziesz to co chwile wchodzi spambot więc mp polecam na gamerangerze.

| Random |

Opublikowano

Opłaca się, ja gdy byłem w empiku zobaczyłem D2 + LoD za 50zł to zapakowałem i do domu, samo posiadanie tak wspaniałej gry daje satysfakcje, a co do botów na multi, wchodzą dają reklamę i wychodzą. Zresztą, co to za problem dać nazwę gry Password: 0000 ?

Opublikowano

Nie oplaca sie ;)

Dlaczego się nie opłaca? Może byś napisał chociaż powód? D2 to klasyk, zawsze będzie warto w tą gierkę zagrać. Na battle necie jedynym minusem na mp są te spamboty które wchodzą do pokoju, dają reklame i wychodzą, jest ich zbyt wiele. Reszta jest spoko, ludzie do gry są, kupuj.

• 3 tygodnie później...