Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Klany

kagarotto3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam taki problem chce sie przyjac do klanu a nie moge. Problem polega na tym że jak wpisuje w "Szukanie Klanu" nazwe np.Polskiklan. I wpisuje w rubryke gdzie sie wpisuje nazwe np. ten Polskiklan i poszuka go klikne na to co poszukalo i nie pisze mi nigdzie wyslij zaproszenie czy nawet przyjmnij. wiec zrobilem foto i chce wam pokazac o co w tym chodzi może ktos mi pomoże.

post-504646-0-57102700-1362086467.jpg

Opublikowano

ta literka S tak jest nie idzie nic napisac ani w ogole

a za te srtonki to dzieki. niestety nic nie pomogly nie mam tego na dole napisu "Join" czy jakos tak

Opublikowano

ta literka S tak jest nie idzie nic napisac ani w ogole

a za te srtonki to dzieki. niestety nic nie pomogly nie mam tego na dole napisu "Join" czy jakos tak

Zrób reloga i zaloguj się na inny serwer albo coś.

Zaloguj się na inne konto i spróbuj. Zobacz czy masz tak samO ? :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

zalogowalem sie na inne konto i jest wszystko ok i moge wyslac zgloszenie do klanu ale na tamtym moim nie moge nie wiem czym to spowodowane jest.

Opublikowano

tez nie jestem w klanie bo u tego kolesia co chce sie zapisac nie ma mnie i ja nie moge wyslac ani przyjac zaproszenia bo nie mam tego okienka akceptuj lub dolacz a jak zalaczylem inne konto moje 2 to wszystko jest i przyjal mnie do klanu. nie wiem o co w tym chodzi szkoda mi tamtego konta bo musialem grac troche na nim zeby zdobyc ten lvl co mam a on nowa troche ciezko zaczac ale jak nikt nie wie o co w tym chodzi to bede zmuszony zaczac od nowa albo poprostu bez klanu grac

Opublikowano

tez nie jestem w klanie bo u tego kolesia co chce sie zapisac nie ma mnie i ja nie moge wyslac ani przyjac zaproszenia bo nie mam tego okienka akceptuj lub dolacz a jak zalaczylem inne konto moje 2 to wszystko jest i przyjal mnie do klanu. nie wiem o co w tym chodzi szkoda mi tamtego konta bo musialem grac troche na nim zeby zdobyc ten lvl co mam a on nowa troche ciezko zaczac ale jak nikt nie wie o co w tym chodzi to bede zmuszony zaczac od nowa albo poprostu bez klanu grac

Może jesteś już w clanie (w innym).

1 Zaloguj się w grze

2 Jak możesz to wejdz w my clan.

3 Następnie wybierz:

1362401382-U845087.jpg

Wybierz leave clan.

4 Wcisnij ok:

1362401458-U845087.jpg

320551442138510845087.png
Opublikowano

Zawsze kiedy wyskakuje ten błąd jest to wina nexon'a.

Po wczorajszym albo przedwczorajszym uptade ( nie pamiętam ) też wielu ludziom wyskakuje DB Error.

Po prostu musisz poczekać aż to naprawią ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...