Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 6 skill - tak czy nie

6 skill  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. 6 skill

• tak
      2
    • nie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , ten temat był poruszany wiele razy , ale wszedzie odpowiedzi brzmiały na zasadzie tak/nie , a ja bym chciał wiedzieć

Dlaczego jesteś za 6 skillem ?

Dlaczego nie chcesz 6 skilla ? (przecież wtedy szanse będą wyrównane,każda klasa ma 6skilli! )

Co byś poprawił w 6 skillu ?

4funmt2.pl

Opublikowano

Nie wiem czy taki temat ma sens, bo jest np. podpięty wątek Wasz Wymarzony Serwer w dziale Metin2 - Zapowiedzi i Dyskusje, jednak niech zostanie. Według mnie to wszystko zależy od serwera. Na hardach 6 skill się nie sprawdzi w przeciwieństwie do 4funów, bo na trudnych serwerach ludzie szukają 'starego' stylu i trochę większego wkładu w postać, a na serwerach easy gracze chcą nowości, dodatków, zabawy, itd. Ja wolę układ pięciu umiejętności dla Ninjy i Wojownika, bo tak jest według mnie lepiej (tak się też przyjęło ogółem). Poza tym wiem, że z 6 skillem są problemy, mówię tutaj o bugach. :-)

Opublikowano

Według mnie 6 skill nie nadaje się na poważne serwery. Tak samo jak ogromne ilości dodatków typu hwangi tysiąca barw itd. Zawsze mamy do dyspozycji tabelę skill_proto dzięki której jesteśmy w stanie wyrównać dmg skilli :)

Moje zdanie brzmi NIE. No chyba, że na jakiś 4fun lub hamak to TAK.

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...