Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WP na 42lvl metki cienia

Th3CR7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie ;)

Mam sure wpka 35 lvl i czy dam rade z takim eq na 42 lvlu bić metki cienia ?

EQ:

- FMS +9 sr 31 bez kd

- Zbrojka od 18 lvla 1k pz

- Wyzywka +8

- Srebrna branza +8

- Ebo +8

- Buty 1 k pż

- Nasior 1,5k pż

- Okrągła +7

PS: Biolog nie ruszony .

Do tego podajcie jakies inne zarobki na tym lvlu (tj. 42) przy których dam rade z powyższym eq .

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedźi .

Opublikowano

Moze byc troche ciezko ze wzgledu na mala ilosc defa. Powinienes zaopatrzyc sie w zbroje na 42,34 +9. Lepiej 34 bo bedziesz mogl darmowo zmienic bony tak by ci wszedlo hp + 10 do pz.

Ogolnie to tak jesli masz zamiar zarabiac ta postacia to lepiej zostan na 35 w m2. Natomiast jesli wolisz expic to mozesz sobie lazic na te metki cienia

u1lc.png
Opublikowano

Nie dasz rady, bo będziesz miał problemy z Zawadiakami i łucznikami. Zrób najpierw Biologa, potem zaopatrz się w Mistyczną Zbroję Płytową (42 lvl) z bonem 2k HP, tarczę z NNO oraz ewentualne ulepszenie ekwipunku bodziami - na to potrzebujesz kasy, ale na 42 poziomie Metiny 40/45 lvl będą idealnym zarobkiem i zwróci Ci się kasa szybko.

Opublikowano

A sam nie możesz sprawdzić?

Zbroja do zmiany. I spróbuj podbić trochę to EQ.

Rób biologa, bo to ci się bardzo przyda i ułatwi grę.

Możesz też zarabiać łowiąc ryby kopać rudy, chyba że chcesz dropić to narazie wbij 50Lv, polepsz EQ jak spali to spali zrobisz nowe i idź na Sohan na metki diabła.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Nie dasz rady, bo będziesz miał problemy z Zawadiakami i łucznikami. Zrób najpierw Biologa, potem zaopatrz się w Mistyczną Zbroję Płytową (42 lvl) z bonem 2k HP, tarczę z NNO oraz ewentualne ulepszenie ekwipunku bodziami - na to potrzebujesz kasy, ale na 42 poziomie Metiny 40/45 lvl będą idealnym zarobkiem i zwróci Ci się kasa szybko.

Oh, RLY? :)

Da rade, wezmie je pod ściane i bez problemu ubije.

Ja wpkiem na 40lvlu biłem metki cienia...I to z gorszym eq + Buff..

Opublikowano

jezeli ogarnalbys sobie jakas zbrojke yy +8/9 z hp i 10 do pz to mysle dalbys rade na plu moim zdaniem na metkach to jest wlasnie na dolinie najwiekszy zarobiek.pozdrawiam

Opublikowano

Oh, RLY? :)

Da rade, wezmie je pod ściane i bez problemu ubije.

Ja wpkiem na 40lvlu biłem metki cienia...I to z gorszym eq + Buff..

Tak, niech weźmie pod ścianę moby na otwartej pustyni lub w dolinie - mądre!

Co wy gadacie dasz rade ,ale będziesz się męczył z ubijaniem mobow troche podedasz

Rzeczywiście, on się pyta czy da radę i nie będzie padał, a Ty mu odpowiadasz, że da radę i będzie trochę dedał - jaki w tym sens?

Aby uniknąć spam to dopiszę, że teoretycznie nie poradzisz sobie z szybkim ubiciem Metina, jednak można użyć jakiejś taktyki lub poprosić kogoś z wyższym levelem o dobicie Łuczników / Zawadiaków - często latają oni obok nas.

Opublikowano

A jak skille?

To podstawowe pytanie i odgrywa ważną rolę dlatego uzupełnij temat o tą informację.

Bez względu na skille bez zmiany zbroi się nie obejdzie. Najlepiej 2K PŻ na 34lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...