Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Zed vs Nocturne

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy mi na większym ataku, ale nie chcę tez, aby była często sytuacja, w której nie będę mógł używac skilli bo brak many (czy tego co ma Zed).

Na nocturna mnie stać, a na zeda bym musiał jeszcze 1k pz uzbierać, ale to nieważne.

Powiedzcie mi, ktory champ jest łatwiejszy, ma lepsze skille i ogólnie poleccie mi, któregoś z tych lub zaproponujcie innego w cenie 4800-6300.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Zed jest w miarę łatwy, musisz trochę pograć około 5 rundek i git. Build (nie wiem czy dobry mało gram Zedem) Berserkery lub Ioniany, Kwiopijec, Widomy tancerz, Trójca Mocy, Ostatni Szept,

Opublikowano

Kha zix :

Mocny Poke z W.

Big dmg

Dobry escape ( E + Ult )

łatwa farma

Może iść na : Mida / Topa / Jungle

Łatwy do ogarnięcia

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Zed jest wg. cb lepszy, ale w porównaniu do Kha czy w porównaniu do nocturne?

Teraz zastanawiam się właśnie pomiędzy Kha, a Zedem, wiec proszę o zmienienie nazwy tematu.

@down

a dlaczego zrezygnowałeś z tych za 6300? :P

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Noctrune raczej tylko jungler.

Ja ci go nie polecam .

Kup albo zeda albo khza zixa dwie super postacie :D

Teraz tylko dopasuje do sb skile i wgl :D

ja tam zrezygnowalem z postaci za 6k i cioram Ryze i jestem kozak :D

~ Szukam ogarniętych ludzi do Rankedów ~
~ GG :
6057994 ~

Opublikowano

A ja ci polecam nocturne :) Gralem nim duzo w jungli świetny ale też nadaje sie na topa. Złożysz hydre boski miecz i potrafisz kosić :) ale to już zależy jak kto ogarnie

Opublikowano

Polecam Zeda ( ; . Ma energie , a to daje mu wielką przewagę na linii, niz postacie z maną . Ma dobre last hity, czyli dobijanie mobów , żeby otrzymać golda (: . Posiada duży bazowy dmg, na start gry, Sam z Sb jest wytrzymały , niestety posiada on kombinację skilli, nad którymi bd musiał popracować :P. A nocturne jak to postać, 4 skille, Combo ma łatwe. Lecz polecam Zeda (:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...