Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FishBot od Kamera - postać się odwraca

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Uzywam fish bota w pythonie od kamera.Mozecie mi powiedziec dlaczego jak klikne start to postac sie odrazu odwraca w przeciwna strone?

42536953o.jpg

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Pobierz całego KamerModa stąd (najnowszego!):

www.metin2mod.tk

I zainstaluj go do spatchowanego klienta Metin2.pl - ten błąd występował bardzo dawno temu i był spowodowany niekompatybilną wersją. Dodatkowo ściągnij to:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29

Możesz też sam potem ustawić kamerę i włączyć FB na nowo.

Opublikowano

Jezeli chodzi o visual to mam 2005,2008 i 2010.Jest to najnowszy kamer mod zainstalowany w spatchowanym metinie pl

Opublikowano

em wychodzi na to ze wlaczaja ci sie 2 fishboty w jednym :D bo ja tak mialem. wgraj od nowa fisha :) mi pomoglo ;d

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

``Pomogłem?? - Daj LIKE :)``

Pani Kasia mnie irytuje. ;O

Opublikowano

Greedo , jeżeli masz najnowszego kamer moda to naciśnij f5 , tam masz wbudowanego fb , także wykrywacz gm. Sprawdzony łowie na nim juz 2 tyg bez bana. Przed ostatnia ikonka to ustawienia bota , a ikonka rybki to start bota.

Opublikowano

f5? To pewnie jest na kamer modzie do pla.A na modzie do priva na f5 jest konsola.

Opublikowano

tak samo mialem bez roznicy czy przeinstaluje jeszcze raz clienta czy nie.musi na ukos postac stawiac i zazuca wedke i wlacza bota.;)

Opublikowano

Na przyszłość odrazu napisz , że na priv... Idz w inne miejsce , na pomost lub most , tam nie ma różnicy czy ci się odwróci.

Opublikowano

Nie dzialaja wasze pomysly :/ Ale sie odwroci od wody calkiem plecami albo na skos.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...