Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kumpel ma lagi na serwerze i problemy z połączeniem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z moim serwerem hamachi. Mianowicie to taki,że ja gram normalnie,mój drugi kumpel też i mu wszystko hasa dobrze ale trzeci ma problemy z połączeniem ale gdy wejdzie to nie widzi jak się ruszam lub po prostu widzi przez chwile tylko niebo i potem robi mu sie czarny ekran. Dodam,że w poprzedni dzień działało mu wszystko dobrze i nie było problemów.

Opublikowano

neta mam 10mb ale wątpie,że to ode mnie bo inny kumpel może grać normalnie poza tym ten kumpel co ma problemy grał wcześniej też normalnie

Opublikowano

10 wystarczy może na 1 osobę.

Ja polecam kupić np. 5 slot na mineserv to jest 10 zł to nie jest dużo złożycie się po 3,5 i macie serwer

Opublikowano

10 na 1 osobę? dobry jesteś Nie będe płacił za coś co moge mieć za darmo i na czym czesto nie gram.Poza tym ty chyba dalek nie rozumiesz mojego problemu, a raczej kumpla

Opublikowano

@up ty chyba nie czytałeś co on pisał wyżej (że wcześniej kumpel mógł grać normalnie) więc to nie jest wina neta ani tego że ma za mało ramu przeznaczonego na serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...