Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bug z awansowaniem

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Witam.

Mam ogromny problem, chodzi mi tutaj dokładnie o dywizje. Problem polega na tym (przytocze ostatnia sytuacje) miałem 100pkt. I 1 gre wygrana i 1 przegrana, wygrałem nastepna i wyskoczyło mi ,,udało ci się zakwalifikować do seri. Od nastepnej gry beda zalezaly..'' (nie pamietam dalej) Ale chodzi mi o to, że gdy wygram 2 z 3 gier to od nowa musze grac te 3 gry i tak miałem już chyba 3 razy. POMOCY !

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Riot jeszcze pracuje nad tymi dywizjami itd..

Są bugi narazie i riot je prawdopodobnie naprawia ..

nic na to nie poradzisz :(

ew. pisz do supportu .

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Znawca
Opublikowano

Gdyby nie ten bug to byłbym z 2 dywizje dalej.. -.-

A oplaca sie pisac do supportu? Bo czekac na odp tydzien mi sie nie chce :/

-----------------------

Opublikowano

Gdyby nie ten bug to byłbym z 2 dywizje dalej.. -.-

A oplaca sie pisac do supportu? Bo czekac na odp tydzien mi sie nie chce :/

No lepiej napisać niż cały czas wbijać od nowa...

Opublikowano

Napisz do angielskiego supportu, szybciej odpisują. A póki co to radzę grać normale, ew. robić refferale jak masz takiego buga :>

E6c9g1v.gif

Znawca
Opublikowano

@up Tylko że gdy gram normalne to nie ma takich emocji i gra mi się nudzi :/

@zapas

Ale jak ja to mam ująć na ss?

-----------------------

Opublikowano

Robisz screen wiadomości, która Ci wyskakuje po udanym zakończeniu serii (jaaaasne),

ewentualnie pokaż swoje statystyki gier. RIOT powinien mieć wszystkie twoje staty z gier, ile zyskujesz i ile tracisz.

Support napisze Ci o tym więcej gdy już napiszesz do niego,

@Edit

Hue Hue - nie martw się - nie poszło się trzaskać. Zwiększyło się Twoje "ukryte ELO" czyli MMR (Match Making Rating).

Dzięki niemu zyskujesz więcej LP za wygraną a mniej tracisz za przegraną, jeżeli zostanie wykryte iż Twoje MMR jest zbyt wysokie jak na tą dywizję, aby umożliwić Ci szybkie wybicie się. I na odwrót - jeżeli jest niskie to zaczniesz dużo więcej tracić za lose niż zdobędziesz za wygraną.

Powinieneś to teraz bardzo wyraźnie odczuwać, gdy będziesz mógł już ponownie zdobywać LP.

wikmk9.jpg

Znawca
Opublikowano

Wyskakuje mi ta sama wiadomość co, gdy zdobędę 100pkt. Że od nastepnych meczy bedzie zalezal moj awans.

A nie wiem jak na ss'ie uwiecznić, że miałem 1 przegrana, 1 wygrana, wygrałem i mam od nowa :/

Sproboje napisać do supportu. Może coś z tym zrobią, lecz najgorsze, że ok. 20 wygranych rankedów poszło sie je**ć.

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...