Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wytrzymałość bateri do Softwinners

Gość Melegan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam planuje zakupić sobie mój 1 tablet nie mam zbyt wiele kaski (zaledwie 300 zł ) ale znalazłem Tablet Softwinners nigdzie nie mogę znaleść info o wytrzymałosci bateri gdzieś pod jakimś filmem znalazłem info że wytrzymuje tylko !2 godziny i czy wie ktoś może jaka rzeczywista jest wytrzymałość tej bateri tak jak pod tamtym filmem czy większa (mam nadzieje)

Z góry dziekuje

P.s żeby nie rozdzielać podajcię mi jak możecie tablety w podobnej cenie jeszcze raz dzieki :-)

Opublikowano

tak trudno jest wpisać na allegro tablet w przedziale od 150zł do 300 zł ?

a i do 300 zł kupisz tylko chińskie gowno ! uzbieraj z 500,600 zł i przynajmniej nie będziesz żałował kupionego przedmiotu. takie jest moje zdanie na ten temat.

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

zasada, nie ma informacji o tym co się interesuje kompletnie zrezygnuj z kupna bo na 100% nie jste serwisowane u nas

za ok 400 zł kupi już porządne tablety Overmax z 1Gb RAM i 2 lata gwarancji

a ile działa tablet w praktyce? od 2 do 8 h , przy baterii którą reklamuje się jako wystarczająca na 4h

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Gość Melegan
Opublikowano

Podjołem decyzje że zakupie tablet na raty i rzeczywiscie nie bede się bawic bo jeszcze sobie nagrabie :)

Thx za pomoc tamat do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...