Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DayZ

SterujeStopami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam dylemat czy nie kupić dayz i mam kilka pytań...

Czy jest możliwość przetestowania DayZ przed zakupem?
Do DayZ muszę mieć Arme II na steamie, tak?
Czy jest tam duzo cheatów?
Jakiego cheata polecacie?

Jakie są główne różnice między WarZ a DayZ? Z góry dzięki!

xxx

Opublikowano

Czy jest możliwość przetestowania DayZ przed zakupem? - Nie ma takiej możliwości

Do DayZ muszę mieć Arme II na steamie, tak? - Arme II + Arma 2: Operation Arrowhead

Czy jest tam duzo cheatów? Troche jest

Jakiego cheata polecacie? Nie gram na cheatach, więc nie powiem

Jakie są główne różnice między WarZ a DayZ? Z góry dzięki! - Dayz to mod , a warz to osobna gra.

Opublikowano

Siemka. Mam dylemat czy nie kupić dayz i mam kilka pytań...

Czy jest możliwość przetestowania DayZ przed zakupem? - Nie ma takiej opcji

Do DayZ muszę mieć Arme II na steamie, tak? - Musisz mieć podstawkę, czyli Arme 2 lub Arme 2 free, oraz dodatek Operation Arrowhead.Możesz też kupić odrazu Arme Combined Operations, w tym masz podstawke i dodatek operation arrowhead

Czy jest tam duzo cheatów? - Napewno mniej niż w WarZ, tak dużo ich nie ma.

Jakiego cheata polecacie? - Nie wiem, nie używam cheatów do takich gier.

Jakie są główne różnice między WarZ a DayZ? Z góry dzięki! - WarZ nie jest wersją oficjalną, a dayz to narazie mod do Army. WarZ bardziej przypomina mi MMO, jeśli lubisz ,,trudniejsze gry" to polecam ci poczekać na wersję samodzielną DayZ.

WaldzioxD.png

Opublikowano
Czy jest możliwość przetestowania DayZ przed zakupem? - DayZ nie, ale możesz wypróbować za darmo Arme II

Do DayZ muszę mieć Arme II na steamie, tak? - Musisz mieć Arma II i dodatek Operation Arrowhead (nobox albo steam)

Czy jest tam duzo cheatów? - Trochę jest, ale jakby popatrzeć na WarZ, to DayZ jest czyste jak łza

Jakiego cheata polecacie? - Nie używam. W ogóle jak można cheatować w grze polegającej na przetrwaniu, już lepiej kupić CoD'a albo BF'a jak chcesz sobie biegać i strzelać.

Jakie są główne różnice między WarZ a DayZ? Z góry dzięki! - Jak dla mnie, to WarZ jest ułatwioną kopią DayZ. Dodatkowo WarZ troszkę zraziło do siebie graczy paroma wpadkami.

7m9a.png

Opublikowano

ja bym poczekal na wyjscie dayz jako osobnej gry ma miec premiere 23 marca tego roku o ile nie przesuna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...