Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Monitor

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W moim planie na kupno komputera nie przewidziałem jednego... czyli monitora. Chciałbym taki z opcją 3d ale to drogie rzeczy są. Mógłby ktoś dać link do taniego monitora który by był dobry?

Edit

Ach tak jeszcze rozmiary. Na tych calach się nie znam ale popatrzę i napiszę.

Edit

No nie wiem nie wiem. 21 cali to chyba za dużo. Może tak z 15 jak to nie jest mało. Taki średni.

Opublikowano

3D bezproblemowo znajdziesz na allegro do 24 cali

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

24 cale to stanowczo za dużo. Mam biurko w rogu pokoju i taki się nie zmieści. Plus nie chcę mieć takiego gigantycznego monitora.

P.S

Mam monitor właściwie, kupiłem do xboxa ale stary telewizor się przepalił więc rodzice używają go jako tv. Najwyżej go podpiernicze buliłem za niego ze swoich oszczędności to nie dają na nowy ;p

Opublikowano

Zobacz na google: LG IPS235V / IPS234V

@Down z tego co zrozumiałem to on napisał, że 3d raczej beda drogie i zrozumiałem, ze takiego nie chce

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Budżetu jako tako nie mam. Będę miał 2,5k na komputer i wtedy wszystkie moje oszczędności pójdą na komputer. Dajcie coś tak może 3 stówy jak by dało radę. Aczkolwiek wątpię.

P.S

Może być używany.

Opublikowano

Nie kupuj używanych monitorów "plazm" b. często są zepsute czy coś.

To tylko taka mała rada, ja się raz na to nadziałem i już wiem aby kupywać nowe.

Coś się skopie? od czego jest gwarancja ;)

graphic.png
Opublikowano

No to podpiernicze z pokoju monitor, i tak w tv nic nie ma. To może nie lcd? Taki żeby tylko wyświetlał i żeby pikseliozy nie było.

Opublikowano

No to w takim razie ostatecznie podpierniczam ten monitor. I tak rodzice myślą o zakupie porządnego dużego telewizora. Dziękuję za pomoc. Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...