Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szukam pluginów i pytanko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam pluginu na teleportacje w losowe miejsce na mapie.

Szukam pluginu na gildie/clany tylko nie Factions, GUILDS i SimpleClans chcę poznać inne.

Może z Was ktoś mieszka poza granicą Polski i kupuję serwer na niemieckim hostingu serwer do Minecraft`a? Ja tak to prosiłbym

bardzo o podanie linka do hostingu.

Opublikowano

RandomTP

Sprawdzałem go, ale mi nie działa :/

Przecież możesz kupić na polskim hostingu :)

Co do pluginu to

RandomPlacer

Jak na Polskim? Jak xD:D

Sprawdzałem go, ale mi nie działa :/

Jak na Polskim? Jak xD:D Miałem kiedyś RandomPlacer, ale jest teraz nieaktywny i nie chcę mieć z nim żadnych problemów z niekompatybilnością.

Opublikowano

Jest wiele polskich hostingow.

Najlepszy craftserve.pl.

Craftserve nie jest najlepszy.. to że mają ładne obrazki to nie znaczy że są super mają bardzo drogo i nie interesują się klientem

A tobie polecam hosting FiberHost :D tanio i bardzo dobra maszyna strasznie mało lagów przy 70 pluginach więc..

Opublikowano

Ja znam hostingi :) Ale jak kupić serwer nie mieszkając w Polsce i nie mając polskiego telefonu oraz konta bankowego?

Opublikowano

A co do pluginu na gildię za niedługo ukarze się premiera mojego pluginu prawie taki sam będzie jak na serwerze mc.skkf.net

936131400425106482086.png
Opublikowano

Dzięki za wszystkie odpowiedzi :) Ja nic nie mówiłem, że RandomPlacer nie działa.. Mówiłem, że tylko nie chcę mieć problemów z niekompatybilnością :)

Opublikowano

Mozesz gracza tp dzieki /tp nick 100 100 100 (kordy) albo ustaw blok komend (10) i daj bylej jakie kordynaty MiniTuT *Po wejsciu w blok komend (ID 137) wpisz /tp @p 200 200 200*

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Jak cos to moge Ci pomoc z Blokiem Komend na serwerze. :)

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...