Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto Kupić T26E4

Kacp5559

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka Pytań

-ile przynosi pieniędzy za bitwe około?

-Czy jesteście zadowoleni z niego?

-Czy jest Wytrzymały?

Reszte możecie dodać od siebie

Z góry dzięki

Opublikowano

1. Zalezy od gry.
2. Niestety go nei posiadam jednak często mam znim styczność
3. Ma mocną wieżę, ale to med =P
4. Sądzę, że jak lubisz amerykańskei medy to będzie ci się bardzo przyjemnei grało.

Opublikowano

Mam go to coś ci powiem. Przy bardzo dobrej bitwie, wynik rzędu 100k na czysto to normalka. Zadowolony to Ci nie powiem czy jestem, jak potrzeba kasy to wsiadam i zarabiam. Jeśli trafimy na ogarniętego przeciwnika, pancerz traci na znaczeniu. W takich sytuacjach musimy być w ruchu, aby uniemożliwić przeciwnikowi czysty strzał w któryś z weakspotów.

76561198001815076.png
Opublikowano

-ile przynosi pieniędzy za bitwe około? OD 70 do 130k na bitwe . Średnio u mnie 70-90k.

-Czy jesteście zadowoleni z niego? Tak jestem Bardzo z niego zadowolony . Jedna z najlepszych premek .

-Czy jest Wytrzymały? Tak jest bardzo wytrzymały .

Sp jest bardzo fajną maszynką T34 to gówno ... Po mimo ze ma większą penetracje i DMG to owiele mniej nim zarabiam ...

Co do działa jest szybkostrzelne Reload 6.40 jakoś tak . Penetracja tylko 180 ale wystarczy trafiać w słabe punkty innych czołgów i jest gicior ; )

Opublikowano

-ile przynosi pieniędzy za bitwe około? OD 70 do 130k na bitwe . Średnio u mnie 70-90k.

-Czy jesteście zadowoleni z niego? Tak jestem Bardzo z niego zadowolony . Jedna z najlepszych premek .

-Czy jest Wytrzymały? Tak jest bardzo wytrzymały .

Sp jest bardzo fajną maszynką T34 to gówno ... Po mimo ze ma większą penetracje i DMG to owiele mniej nim zarabiam ...

Co do działa jest szybkostrzelne Reload 6.40 jakoś tak . Penetracja tylko 180 ale wystarczy trafiać w słabe punkty innych czołgów i jest gicior ; )

co ty za bzdury opowiadasz ?!?!? 70-90k ???? na koncie premium i bez odliczania naprawy i amunicji jak już .....

bez konta premium zarabia na czysto około 30-40k za wygraną z około 1500 DMG

Opublikowano

Up Kolego ty sie naucz grac Sp , a nie mi tu pier*** za przeproszeniem ... Naboje do Sp są tanie jak barszcz nie wspominając oo naprawie ... Śmieszne grosze . Po drugie gram Tylko na premce ... Nie mam premki to nie gram . 70-90k to ja mam na bitwe Sp z odliczeniem kosztów . Więc japa w Kłódkę .

Opublikowano

Koleś nie pier**** żębym się nauczył grać bo mogę się założyć że gram SP lepiej niż ty....

co do naboji masz racje są tanie lecz żeby te twoje "90k" nabić trzeba zadać koło 4-4,5k DMG a SP to nie lada wyczyn .....

no chyba że nawalasz goldowymi pociskami za złoto to nawet nie komentuj bo pokaż mi kogo kolwiek który na randomach nawala gold ammo za złoto ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...