Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC z WarZ?

SterujeStopami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up I bardzo dobrze, VAC jeden z lepszych anti-cheatów. Jakby to wprowadzili, to ja bym powrócił do tej gry bo od dłuższego czasu się nie da w to grać...

Opublikowano

antycheat ma byc w next patchu a ktos napisal ze beda dodane samochody co prawda nie jest samochodow nie bedzie:) jedynie tunele do przemieszczania sie miedzy safe zonami

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

VAC w WarZ?

Świetnie, mam nadzieje że to nie plotki a prawda.

Nie tylko będzie się przyjemnie grało, ale i znikną już te słowa "jest za dużo cheaterów, bo mają słaby antycheat".

@up

Na samochody trochę jeszcze poczekamy, przynajmniej tak mi się wydaje.

Ale warto czekać, bo gra staje się co raz ciekawsza :>

challenger.png

Opublikowano

Samochody wejdą z nową mapą. A cheaty i tak będą tylko,że droższe. Cheaty są tylko dlatego,że dzieciaczki mają za dużo kasy i kupują cheaty,bo ESP to serio jakimś problemem nie jest.

Opublikowano

Jeśli będzie VAC czitowanie zmniejszy się ~50% Powód ? Teraz czituję co mniej więcej 10 gracz co daje nam 1/10 legend - 50 $ na polskie dużo bo aż ~150 zł

na od nich 50$ to tak jak u nas 50 zł czyli no średnio ale wiadomo nie każdego stać ;) Nie każdego stać zeby nawet te 15 $ wydać ..

A jeśli VAC wejdzie w życie to wybanuje wszystkich :D

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Opublikowano

Jeśli to prawda to bardzo dobrze :)

Bo trochę denerwujący już bywa system reportowania...

Wczoraj podczas gry z kumplami trafiliśmy na Czitera.. Wybił nas jak psy :c

N3aQbHb.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

VAC jest wymysłem/własnoscia Valve i stosują go TYLKO w swoich produktach ! Samo Steam jest tylko platforma sprzedaxy gier i kompletnie nic nie daje. Tworcy WarZ wprowadzli FF Block, ktory jak widac nie dziala jak powinien ; ).

Gdyby, jednak,kiedys, moze sie dogadali (co jest bardzo nierealne) to zastosowanie VAC byloby NAJLEPSZA "rzecza" jaka sie przytrafila tej grze :)

test

Opublikowano

Niech wprowadzą w końcu jakiś system anti-cheat bo te ruski wylatujące ze ścian już mnie denerwują i odbierają całą radość z gry, a czy to będzie VAC czy inny **uj to już mnie nie interesuje.

Opublikowano

ta, skad ty mozesz wiedziec czy war z ma problemy z prawem i czy sie poklocili... to ze war z bylo podane na steamie jaki wersja ukonczona co bylo nie prawda i ludzie chcieli zwrotow kasy poniewaz to byly beta testy nie znaczy ze sie poklocili czy jakis chuj kurwa, tak samo problemy z prawem, ludzie kto wam takie bajki opowiada...

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...