Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wyrzucanie z serwera po włączeniu SH w modzie

Maros511

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc problem polega na tym, że gdy włączam F5 i zakladke "aktywuj predkosc ataku" po jakims czasie wylogowuje mnie.

ogolnie czasem jest ok i nie wywala, a czasem wywala... i nie mam pojecia dlaczego. pomozecie?

na globalu gram jak cos.

Opublikowano

ale ja widywałem te botki ktore mialy tyle atk speeda wlaczone ze bylo tylko widac ze na waithacku przez metina przenikaja i w 15 sekung schodzil... czyli da sie to ominac... wie ktos jak?

Opublikowano

Nie będzie wyrzucało, jeśli ustawisz normalną prędkość, tj. maksymalnie 250. Nie możesz bić bez przerwy, bo wtedy serwer wykryje błąd i wyloguje Cię, dlatego po kilkunastu hitach rób przerwę (puszczaj spację).

Opublikowano

dajesz za szybki atak. przy 140 cie nie wywali. a potem mozesz probowac coraz wiecej jesli ci malo :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

``Pomogłem?? - Daj LIKE :)``

Pani Kasia mnie irytuje. ;O

Opublikowano

rzecz w tym se to jest opcja automatyczna w kamermodzie i nie powinno sie tak robic.

To jest ustawienie sprzed kilku lat i nie było nigdy zmieniane, więc wiesz jak to jest... kiedyś nie było hackshielda czy takich zabezpieczeń, dlatego po prostu teraz trzeba być 'rozsądniejszym.' :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...