Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] z jakich stron mozna zbierac funds

barking84

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sponsorpay tylko do zarabiania.

Wpisz sobie w wyszukiwarkę jak zarabiać fundsy albo bfp4f jak zacząć grę i być w niej pro.

Poradnik od Kenigera tam masz.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Na stronie BFP4F masz przycisk "Więcej Funds" (na samej górze). Klikasz. Na stronie, która się otworzy, wybierasz "Zdobądź Funds!". Zobaczysz stronę SponsorPay, na której za wypełnianie ankiet dostaniesz różną ilość Funds (Nie jest to gwarantowane, Fundsy mogą przyjść po 15 minutach, po godzinie lub wcale, a czasem dopiero po wypełnieniu 10-tej ankiety. Musisz być cierpliwy.) Nie wypełniaj tylko tych z numerem telefonu, bo potem będzie Ci zabierać kasę z konta. Przy odrobinie szczęścia w miesiąc zarobisz parę tysięcy Fundsów, ale może też tylko 500.

Inną stroną jest AeriaGames, ale niech kto inny objaśni. Ja nie korzystałem.

Mam nadzieję, że pomogłem.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

jesli chodzi o Sponsorpay to udalo mi sie znalesc w przegladarce,tylko 2 opcje byly bezplatne reszta to tak jak kolega pisze wolaja o nr tel(dziekuje za omijanie tego to nie bylem swiadomy) a jesli chodzi o AeriaGames to faktycznie tez ja znalazlem ale to czarna magia nie wiem o co tam chodzi jedyne funds jakie udalo mi sie zdobyc to z kodu na 14 luty(walentynki)1000f+1000f za zalozenie kata na btfh rozumiem ze nie ma czegos takiego jak generator kodow zreszta to bylo by zabronione wiec glupie pytanie postaram sie walczyc z Sponsorpay moze cos sie uda jesli ktos ma inne stronki lub pomysly z gory dziekuje bo fakt jest taki ze jak mam walczyc z kolesiami ktorzy 1 strzalem ze zwylkego pistoletu zabieraja 100% energi to mnie krew zalewa :angry: pewnie maja jakies wykupione dodatki albo nie wiem co mam myslec o tym hack?chyba nie bo punkbuster by go wylapal ok dziekuje za pomoc i czekam na nowe propozycje

Opublikowano

Aeria games. Zbieraj aeria points 500 pkt wymien na 4k founs. co do zjechania 100 hp 1 hitem z pistoletu to tylko deagle albo scatergun z bliska w łeb. Do pistoletow nie ma dodatkow.

Opublikowano

Nie wiem ;) raz bylem na tej stronie i zarobilem 125. Szkoda czasu na arabianie founds za 40 zeta mozna kupic 22k a to nie majatek.

Opublikowano

z bliska w lep to mi napewno nie strzelil zreszta gram medykiem wiec nie lece na pierwsza linie przedemna bylo 5 osob i 5 strzalow oddal wszyscy padli a pozniej ja myslalem ze wyjebie laptopa przez okno naszczesnie skaczylo sie na muszce :) ale dziala :)

obecnie jestem bez pracy wiec licze kazdy grosz 40zl to na ta chwile duzo bo jak by nie patrzec za to mam 2g thc :) (moja slabosc :)

jest moze ktos kto moze objasnic jak poruszac sie po Aeria games?

Opublikowano

no tak ale jak co gdzie?bo nie czaje tej strony choc jak mam zbierac to raczej dzieki z Sponsorpay dostaje odrazu tzn po pewnym czasie ale przelewaja na baf4f

Opublikowano

Ja sobie odpuściłem Aeriagames, zarobiłem szalone 2punkty za obejrzenie filmiku. Sponsorpay to też porażka, nie działają żadne ankiety. Najlepiej kupić fundsy za złotówki, uwierz że są mniej warte niż czas stracony na ankietach i tego typu pierdołach.

Opublikowano

Jest sposób na zarobienie ok. 1k dziennie.

Potrzebujemy przeglądarki firefox 12

Logujemy się dajemy zdobądź funds i na sponsor pay

Patrzymy czy znajduje się tam ankieta Survey Sampling SSI ale nie na godzinę tylko w 15 minut !

Jeżeli ankiety nie ma to musimy czekać , sam nie wiem kiedy ona się pojawia a kiedy nie

Wchodzimy w nią i od razu wychodzimy

W firefoxie historia i szukamy linku z takim czymś - /aff_c?offer_id

Kopiujemy link i zamieniamy c na l czyli : /aff_l?offer_id

Wklejamy i powinnno być ok

Potem wychodzimy czyścimy ciasteczka ! i wchodzimy na konto na którym powinno być ok. +300 fundsów

Robimy je do skutku aż zniknie czyli ok 3-4 razy

Cieszymy się z zysku :)

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Żeby zdobywać AP (AeriaPoints) trzeba się niestety zarejestrować, a jak już to zrobicie to wciskacie kup AP, potem zdobądź AP i macie oferty... Tam jest bynajmniej więcej ofert za darmo, bo jest więcej sponsorów, a nie tak jak w BfP4F tylko SP (SponsorPay).

Opublikowano

mi na AeriaPoints nie udalo sie znalesc oferty gdzie nie trzeba podawac swojego nr tel... wiec jest lipa bo nie chce go rozdawac wszedzie a na Sponsorpay caly czas wyskakuje ze przepraszaja ale na ta chwile nie maja zadnej ankiety i lipa totalna nie wiem jak inni zbieraja albo sciemniaja zeby wkurzyc innych

• 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Funds sie nie zdobywa tylko sie kupuje bo battlefield play4free albo heroes jest za darmo a Electronic Arts chce zarobic na tej grze a jerzeli chcecie zdobyc Funds są jakieś hacki albo sie je kupuje na stronie battlefieldplay4free.com nad punktami credits sa funds obok funds jest napisane "wiecej funds" klikacie na to wybieracie płatność i kupujecie

Opublikowano

Funds sie nie zdobywa tylko sie kupuje bo battlefield play4free albo heroes jest za darmo a Electronic Arts chce zarobic na tej grze a jerzeli chcecie zdobyc Funds są jakieś hacki

Jakie hacki na funds xD gdzies kiedys widzialem na YT jakies programy na funds-y tylko ze na jednym byly zablokowane komenty

a na innym komentowal sam autor filmu z innych kont " dzieki dziala" super tego szukalem" super dziala dzieki" a to byl keylogger

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...