Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Rengar vs Talon.

GDA™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie Talon, Rengar to papier i przy tym bardzo dużego dmg nie ma.

Talon:

Doskok

Silence

Slow

Harras

Niewidzialność

Duże dmg

Kontruje prawie każdego na midzie

Widzialność przeciwnika dzięki skillowi "Q"

Papier

@Down

Rengar to straszny papier na początku. Ja osobiście każde walki z Rengarem wygrywam, nie widzę w nim rewelacji.

Opublikowano

Szczerze ? Zagrałem dzisiaj rengarem od jakiegos miesiaca . Zdecydowanie jest o niebo lepszy niz miesiac temu . W tej chwili potrafie wygrac 1v2 a kiedys 1v1 nie moglem . Wystarczy zlapac te 2-3 fragi i rengar zaczyna się rozkręcać . Jeszcze raz polecam kupic rengara jeśli masz mózg do grania :)

+ <3

Opublikowano

Szczerze ? Zagrałem dzisiaj rengarem od jakiegos miesiaca . Zdecydowanie jest o niebo lepszy niz miesiac temu . W tej chwili potrafie wygrac 1v2 a kiedys 1v1 nie moglem . Wystarczy zlapac te 2-3 fragi i rengar zaczyna się rozkręcać . Jeszcze raz polecam kupic rengara jeśli masz mózg do grania :)

Jebuem, właśnie że wcześniej był pro, czemu ? Fail invade na mojego reda, ok.1:30 - triple rengar, aktualnie byle gówno go z-owni, np.taric ;) Pozdrówka.

@Top talon, ult + silence + sposób dobry na escape + doskok + fajny dmg + dobre gangi + fajnie kontruje się postaci midderowe ;)

Opublikowano
Talon:

Świetny doskok do tego uciszenie.

Duże dmg z q

Dobry dmg z w do tego slow

Dobry do team fightów
Opublikowano

Oficjalnie Polecam Talona na mida

+ Spory DMG

+Wspaniałe Ulti

+ Posiada Silenca, oraz slowa.

Opublikowano

Ostatnio Rengar dostał buffa i przyjemnie nim się gra. Za to Talon dostał nerfa na W. Teraz czuć, że mniej bije w early game. Ale za to dalej kosi w late. Ma dobry damage, slow + łatwa farma. Nie jest aż tak papierowy. Dobre ulti, bardzo przydaje się w TFach. Do tego doskok, silence. Z q krwawienie i mocniejsze dmg. Ciężko by wybrać między tymi dwoma postaciami. Ale jak dla mnie lepiej sprawuje się Talon jako assasin.

2ufgk6u.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...