Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się gra AMX 50B

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jak wam się gra AMX 50B czy to dobry czołg bo mam narazie ARL 44 i chcę dalej rozwijać tą linie i się pytam ogólem także o wszystkie czołgi tej lini od ARL 44 oraz szczególowo o AMX 50B

Opublikowano

Co do AMX50B to powiem Ci tak a znam się na nich jak nikt inny bo gram nimi i się interesuje ich historią. Co do tematu to AMX50B jak dla mnie nie gra się najlepiej z całego drzewka HT Francja bo nim jest AMX 50 100 ( legenda OP ), AMX50B gra się całkiem inaczej niż AMX50 100/120 ponieważ jest na X tierze gdzie jeden błąd kosztuje nawet porażką dla całej drużyny, nim się gra bardziej na dobijanie. Podsumowując to nie radzę Ci go kupować ponieważ możesz się bardzo rozczarować a w zamian za te kredyty które byś mógł na niego wydać to możesz kupić na AMX50 100 moduły itp. Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zitox nie odkopuj tematów

To nie odkop.. Nie minął nawet miesiąc. Co do tematu to jak lubisz lekkie to on jest dosyć szybki, mały szybkostrzelny ale musisz sie wychować a nie stać i czekać aż ktoś podejdzie lecz ma pancerz z papieru.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...