Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zacząć na youtube

RoVal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zły dział to sorry.

Tak jak w temacie chciałbym zostać zagajmerem. Myślę że zacznę nagrywać 19 października,tak wiem że późno ale chcę się trochę przygotować.Oto informacje o mnie i o moim nagrywaniu.

-Mam 12 lat( rocznikowo 13)

-Planuję nagrywać gry Gothic I/II/III Battlefield 3 The Elder Scrolls III/IV/V Far Cry I/II/III Overlord I/II Sid Meier's Civilization IV

-Jeśli chodzi o mój głos to mam nawet dojrzały jak na 12 latka ale mam wątpliwości więc poczekam do 19 października

-Internet 2 mb/s

i tyle. Chcę abyście dali mi porady do nagrywania,jaki mikrofon do nagrywania itp

mój sprzęt

Windows Vista 3 GB RAM 32 bit

procesor 2.66 GHZ

Karta Nvida dalej nie pamiętam

Czy na moim sprzęcie będą płynnie działać te gry na srednich/niskich ustawieniach

Opublikowano

marzenia haha....

dobra to tak po 1 sprzęt to shit do tych gier

po 2 zależy czy masz mutacje czy nie bo jak to polacy nie lubią ludzi korzy nie maja mutacji np na ts czy ten yt jak robią filmiki z głosem ;]

Opublikowano

-Mam 12 lat( rocznikowo 13)

-Planuję nagrywać gry Gothic I/II/III Battlefield 3 The Elder Scrolls III/IV/V Far Cry I/II/III Overlord I/II Sid Meier's Civilization IV

-Jeśli chodzi o mój głos to mam nawet dojrzały jak na 12 latka ale mam wątpliwości więc poczekam do 19 października

-Internet 2 mb/s

1. Wiek odpada.

2. Przeżarte już gry.

3. I tak nie masz muta jeszcze.

4. Za słaby internet. Żeby szybko wrzucać filmiki to minimum 10Mbps, czyli 1Mbps up, czyli 100kb/s rzeczywistego.

Chcę abyście dali mi porady do nagrywania,jaki mikrofon do nagrywania itp

mój sprzęt

Windows Vista 3 GB RAM 32 bit

procesor 2.66 GHZ

Karta Nvida dalej nie pamiętam

Czy na moim sprzęcie będą płynnie działać te gry na srednich/niskich ustawieniach

1. Blue Yeti

2. Podaj cały.

3. Skąd mamy wiedzieć>

Opublikowano

1. Wiek odpada.

2. Przeżarte już gry.

3. I tak nie masz muta jeszcze.

4. Za słaby internet. Żeby szybko wrzucać filmiki to minimum 10Mbps, czyli 1Mbps up, czyli 100kb/s rzeczywistego.

1.Wiem że trochę mały ale nie chyba to jest najważniejsze

2.Połowa z tych gier nie jest przeżarta Battlefield 3 Tes 5 Far cry

3.A skąd wiesz.Nie mam takiego wysokiego głosiku jak niektórzy minecraftowicze ale też nie mam bardzo niskiego.Ostatecznie jeszcze mogę przerobić głos w audiacity

4.Niedługo będę miał ok 25 mb

1. Blue Yeti

2. Podaj cały.

3. Skąd mamy wiedzieć>

na to nie mogę odpowiedzieć ponieważ nie jestem na tym komputerze.

Opublikowano

A pójdą Ci te gry, do tego przy nagrywaniu ?

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

A pójdą Ci te gry, do tego przy nagrywaniu ?

nie wiem czy przy nagrywaniu ale bez to dobrze chodzą przy rozdzielczości naj i średnich detalach

Opublikowano

1.Wiem że trochę mały ale nie chyba to jest najważniejsze

Filmów z bf3,fc3 oraz ze skyrima jest mnóstwo więc nie miałyś wysokiej oglądalności z tych gier.

Opublikowano

Nie masz mutacji.

Sprzęt masz jak mój na Windowsie 97.

Takich LP jest już dużo na YouTube.

Jeżeli chcesz robić filmiki to musisz mieć:

-Dobry sprzęt

-Głos po mutacji

-I robic LP z gier które wyszły

Wtedy możliwe że się wybijesz dziękuje , dowidzenia

Opublikowano

Pełne parametry

System Windows Vista

Procesor Dwa Rdzenie po Intel® Petium® CPU E5300 2.60 GHz

Pamięć Ram 3,00

32 Bitowy System

Karta Nvidia Geforce 9600 gt

Opublikowano

Pełne parametry

System Windows Vista

Procesor Dwa Rdzenie po Intel® Petium® CPU E5300 2.60 GHz

Pamięć Ram 3,00

32 Bitowy System

Karta Nvidia Geforce 9600 gt

Będzie Ci się wszystko zacinało, nie dasz rady. 12lat? Nie będziesz miał za dużo widzów, chyba nie muszę mówić dlaczego.

Opublikowano

marzenia haha....

dobra to tak po 1 sprzęt to shit do tych gier

po 2 zależy czy masz mutacje czy nie bo jak to polacy nie lubią ludzi korzy nie maja mutacji np na ts czy ten yt jak robią filmiki z głosem ;]

no nie wiem a Klocuch to raczej mutacji nie ma a ma kika tysięcy widzów hahahah :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzieci na YT nie brakuje, odpuść sobie. Poczekaj trochę, kup lepszy sprzęt, ogarnij dobry patent i wtedy możesz wychodzić na scenę. Teraz jesteś tylko kolejnym "zagrajmerem" do odstrzału.

Opublikowano

Nawet nie zaczynaj z takim wiekiem. Nikt nie chce słuchać piszczącego głosu, i chaotycznych filmików. Znudzą Ci się tamte gry do nagrywania to pewnie byś się przerzucił na nagrywanie serii 'minecrafta' , nie zaczynaj.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Hahaha pierdolnelem xddd z takim kompem to wiesz co możesz zrobić ? Wyjebac go na śmieci albo wgrac androida albo cos i sie w nim bawić masz 12lat i nie wiesz nic o nagrywaniu nie zaczynaja nawet taka rada ;) 1.min 10mb/s neta 2.dobry komp to podstawa 3.Wiek i wiedza 12 lat to mało moim zdaniem wiek do nagrywania to od 14lat i trzeba co nieco wiedzieć od grach oraz mieć wiedzę jak to robić .

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...