Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Tera Online - pobieranie

Mizard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie; sama gra ściąga mi się około 11 godzin. Mam pytanie czy mógłby mi ktoś podać jakiś torrent lub link do bezpośredniego pobrania tej gry zamiast samego launchera bo nie ściągnę tego w jeden dzień, a włączanie tego ponownie trwa około 20 minut. Jeśli ktoś może mi pomóż, dziękuje :)

Opublikowano

Mam pytanie; sama gra ściąga mi się około 11 godzin. Mam pytanie czy mógłby mi ktoś podać jakiś torrent lub link do bezpośredniego pobrania tej gry zamiast samego launchera bo nie ściągnę tego w jeden dzień, a włączanie tego ponownie trwa około 20 minut. Jeśli ktoś może mi pomóż, dziękuje :)

11h to jest delikatnie mniej niż połowa dnia, actually.

Trolling is a art.

Opublikowano

Ehmm... Nie chodziło mi o tłumaczeniu mi ściagania się gry, ale o sam download czy ktoś posiada na jakimś hostingu zauploadowane czy na przykład na torrencie.

Opublikowano

Ehmm... Nie chodziło mi o tłumaczeniu mi ściagania się gry, ale o sam download czy ktoś posiada na jakimś hostingu zauploadowane czy na przykład na torrencie.

Stop piratom ;-)

zamykam.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...