Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon do 450 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, obecnie mam Lumie 710 lecz chcę przerzucić na jakiś smartfon z androidem, i w oko wpadły mi do 450 zł, 2 używane typy: SE Neo V i Samsung Galaxy S, oba mi się podobają aczkolwiek nie mogę się zdecydować na który wydać kasę. Chyba, że znacie jakieś lepsze modele do tej kwoty (używane) to napiszcie.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Polecam Samsunga Galaxy S i Samsunga Galaxy mini 2 sam mam i jestem zadowolony tylko bateria troche zree bo to android wiec .. ;d

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nie opłaca się kupować smartfona do 450zł. Będzie Ci lagować i tyle po twoim zakupie. Dorzuć 2500 zł i masz iPhone'a. Tam nic nie laguje.

Opublikowano

Nie opłaca się kupować smartfona do 450zł. Będzie Ci lagować i tyle po twoim zakupie. Dorzuć 2500 zł i masz iPhone'a. Tam nic nie laguje.

To ma być jakiś żart ? :P

Niby dlaczego Xperia U ma się ciąć przy samym systemie ? Jak dorzuci 2,5tyś to ma Nexusa 4 + 1000zł w kieszeni :rolleyes: .

Poza tym to nie jego budżet, skoro chcesz na coś przeznaczyć określoną kwotę, to jakim cudem masz się nagle wychylić o 400% kwoty ?

Opublikowano

Głupota. Nie każdy smartphone, który nie kosztuje 3 tyś., jest lagującym badziewiem. Poza tym iPhone to żaden szczyt technologii... jest wiele lepszych produktów.

Co do telefonu. Samsung Galaxy S jest dobrym wyborem. Jakbyś zdecydował się na coś nowego, to w tym pułapie cenowym dorwiesz LG L5. Xperie U średnio polecam. Ah - jak dobrze poszukasz to znajdziesz coś z lepszej rodziny HTC, chociażby model HD2. :)

Opublikowano

@UP Ale niby dlaczego nie Xperia U ? ;). Telefon będzie najwydajniejszy z wszystkich innych w tej cenie,, bardziej przysłościowy.

Galaxy S jest nieopłacalny cena/wydajność.

LG L5 cofanie się w czasie.

Opublikowano

Autor ma budżet 450zł...

Z używek to bedzie najlepsza xperia u,

Jeżeli chcesz nowy to bedzie problem z tym budżetem,

ale wyłapiesz neo lub cos w ten deseń

image.png 

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedzi :). Jeszcze jedno pytanie, zacząłem szukać smartfonów wśród Sony, i natrafiłem się na model xperia J, może uda mi się uda dołożyć te 50 zł i kupić jakiś używany, polecacie?

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedzi :). Jeszcze jedno pytanie, zacząłem szukać smartfonów wśród Sony, i natrafiłem się na model xperia J, może uda mi się uda dołożyć te 50 zł i kupić jakiś używany, polecacie?

Właśnie miałam Ci pisać, że z modeli Sony, z niższej półki cenowej, bierz Xperię J, ale byłam na fonie i już nie miałam weny na tworzenie posta. :P Sama rozważam zakup tego telefonu. Jest bardzo przyzwoity oraz ma ciekawy design. :)

Opublikowano

Właśnie miałam Ci pisać, że z modeli Sony, z niższej półki cenowej, bierz Xperię J, ale byłam na fonie i już nie miałam weny na tworzenie posta. :P Sama rozważam zakup tego telefonu. Jest bardzo przyzwoity oraz ma ciekawy design. :)

J to jest tania, budżetowa kicha, która Xperia U bije pod praktycznie każdym względem.

LWW jest nawet mocniejsze, a tańsze :rolleyes: .

A więc nie J tylko U chyba, że chcesz się faktycznie użerać z lagami na ICS, bo raczej nie da sobie rady.
Opublikowano

SE LWW będzie najlepszym wyborem. Ew. SE Ray. Dziwne trochę, że chcesz się przesiąść z 710 do telefonu z niższej półki cenowej. Ja bym został przy Nokii

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Juz lepiej poczekaj troche i znow wyjda nowe fony . A te teraz terazniejsze nowe beda tanie . Htc tez ma dobre fony .

BUM

Opublikowano

Xperia x8

Xperia X8 nie ma co do gadania przy takim budżecie :rolleyes: .

Za 150-180zł można by się jeszcze zastanowić, a 450 ?

Coś mi się wydaje, że chciałeś jedynie post nabić ;).

Opublikowano

Bierz Galaxy S.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...