Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] XenoxMT2 - antywirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Dzisiaj po ponad rocznej przerwie od xenoxa postanowiłem zagrać znowu. Lecz gdy pobrałem klienta wykryło mi wirusa w luancherze. Mam AVG. Wiem, że zawsze jest jakiś to pozwoliłem, żeby tam został. Ale za każdym razem gdy otwieram nawet folder z xenoxem wyskakuje... + jeszcze coś antywir krzyczy czy ma nazwiązać połączenie z netem poprzez aplikacje luanchera xenox. Co z tym zrobić?:D

Jak mam wyłaczonego antywira to bez lipy, ale cały czas mieć wyłączonego to lipa :D

Opublikowano

Również miałem ten problem, jednak wątpię, aby ekipa Xenoxa miała Cię szpiegować. Ten wirus to zabezpieczenie klienta, dlatego po prostu dodaj folder z klientem do wyjątków w antywirusie oraz ustaw, aby nie powiadamiało o problemach z danym plikiem.

Opublikowano

Tylko jak wyskoczy konunikat, że wykryło to klikasz aby zagrożenie pozostało w pliku(normalnie z każdym innym nie ma problemu ) , dla sprawdzenia wyłączam folder i gdy go właczę od nowa znów komunikat o wirusiku...

Opublikowano

Również miałem ten problem, jednak wątpię, aby ekipa Xenoxa miała Cię szpiegować. Ten wirus to zabezpieczenie klienta, dlatego po prostu dodaj folder z klientem do wyjątków w antywirusie oraz ustaw, aby nie powiadamiało o problemach z danym plikiem.

To jest Themida -.-

@Top Daj do wyjątków antywirusa. Możesz być spokojny. W Launcherze nie ma żadnego wirusa. Jest on po prostu uznawany przez wszystkie antywirusy jako wirus. Możesz spać spokojnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...