Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Dynamicznego MMORPG

hebi30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o gre dynamiczną np. w której skilli możemy używać w ruchu. Przydałaby sie możliwość skakania i pływania. MMo ma być 3d, f2p, może być po angielsku, efektowne skille, otwarty świat, gra może być dopiero zapowiedziana ale tak żeby max za 2 miesiące wystartowała. Czekam na Blade&Soul, podoba mi sie tam system poruszania sie i używania skilli (bardzo dynamiczny).

Grałem i nie lubie:

Allods Online dziwna, jakaś taka zbugowana grafika, skille też nic specjalnego

Metin2 (lubiałem ale po 3 latach gry mi sie znudziło)

RoM dość nudne skille

LoL nie mam ekipy

Odpada:

Aion

Tera

RaiderZ

A i chciałbym żeby gra była dość nowa bo właśnie kupiłem sobie kombajn do gier i chce go wykorzystać jeszcze gdzie indziej niż tylko singlówki ;p

Opublikowano

Tera Online - musisz mieć pro kompa gra jest 3D bardzo dużo skilli wierzchowce kompani

Aion - coś jak tera :)

Cabal online - coś w stylu metka ale o wiele więcej skilli postaći itd

xmMfHrm.png
Opublikowano

tak c9 jest bardzo fajne;) Vindictus też jest godny polecenia.

Cabal graficzne może nie wygląda zbyt ładnie ale gra na prawdę jest bardzo fajna

no i jeszcze dragon nest

Opublikowano

w dragonnescie wkurza mnie fakt grania tylko dziewczyną ale reszta jest super :( sprawdze to c9 jak bedzie do kitu to jeszcze napisze, dzieki wam za odpowiedzi ;p ehh dowiedziałem się że c9 ma tylko miasta i dungeony -.- więc otwarty świat leży... prosze o jakieś następne propozycje :).

Opublikowano

W Vindictusie też jest miasto-dungeon. Nie ma otwartego świata.

Zagraj w Tere, bardzo wciąga.

Opublikowano

musze zobaczyć na yt skille w terze, jak wy je oceniacie ogólnie ? I jaka postać ma najefektowniejsze (zobacze ją na yt)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...