Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]ban

wilku95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dostałem przed chwilą bana patrzałem za co reporty a tu patrze ze na ziomku sie nafeedowalem i za to dostalem reporta albo ze carrowalem gre i jest jakas szansa do napisania do supportu za ban bez powodu?

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

Daj link do bana, to Ci powiem czy słuszny, bo zdaje mi się że sam do końca nie wiesz za co. Za byle co trybunał nie banuje, chyba że za najmniejszy flame, większość po prostu odznacza sobie raporty i nie patrzy na treść..

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

tylko jest jeden report ze mam 3/9 ale moj team mial 1/12 1/13 jeden za afk chwilowy bo mialem problemy a za flame to zadnego nie ma

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

Raczej zanim by odpisali to już bd miał ub, po prostu przeczekaj, możesz napisać do nich ale mało kto dostaje swojego wymarzonego ub. Ale z tego co widzę to słuszny ban, afkowałeś - nawet przez chwile to jest afk mógłbyć wtedy decydujący tf, to nie problem riotu że miałeś problemy, 3/9 dobrym wynikiem nie są ale zależy na jakiej pozycji.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

spoko, też wczoraj dostałem bana. Reporty są zajebiste, za niby spam - ludzie myślą, że tłumaczenie teamowi co robić to spam 0_0. Za bycie "unfriendy" co mnie rozjebało bo tylko mówiłem przeciwnikom dlaczego przejebali gre i sie z nich troche śmiałem :D. No w sumie to w jednej grze miałem 1/6 bo grałem jaxem na topie vs olaf i tak mnie cały czas pushował a i tak elise mu gankowała a od naszego pro junglera pewnie dostałem reporta a nie ganka i do tego byłem pewnien ze to normal a tu potem straciłem 20 pkt xD W jednej grze wyzywałem bo mnie wkruwili i tyle.. ja pierdole te bany to dają jak prezenty na Boże narodzenie. Raz dostałem bana na 7 dni i napisałem do supportu z pięknym tłumaczeniem itp. A co dostałem w zamian po 10 DNIACH ? Wiadomość wysłaną przez bota że moge sprawdzić za co dostałem bana przez e-mail. No ja pierdole.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...