Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Chcę pograć na Fishbocie, lecz on mi nie działa

ENERDZI223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was ostatnio kiepsko zarabiam na s21 dlatego postanowiłem zrobić sobie postac na ,której będe łowił fishbotem ,lecz żaden z nich nie działa mam problem związany z Hs ,niewiem co jest proszę podajcie jakiegoś dobrego fishbota i złamanie blokady HS (żeby HS nie blokował bota pls)

Opublikowano

Nie ma blokady przed HS'em, a jeżeli wyskakuje błąd związany z tym, że HackShield coś wykrył, to oznacza że FishBot się broni. Od siebie mogę polecić FB Erpela:

[DL]Fb by erpel 4.4 - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Albo mniej wypadkowy KamerMod z wieloma funkcjami, m.in: FishBotem:

www.metin2mod.tk

Pamiętaj, że nigdy nie dostaniesz bana po logach - zawsze GM najpierw sprawdzi czy ktoś jest na postaci i czy faktycznie używasz FB.

Opublikowano

Nie ma blokady przed HS'em, a jeżeli wyskakuje błąd związany z tym, że HackShield coś wykrył, to oznacza że FishBot się broni. Od siebie mogę polecić FB Erpela:

[DL]Fb by erpel 4.4 - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Albo mniej wypadkowy KamerMod z wieloma funkcjami, m.in: FishBotem:

www.metin2mod.tk

Pamiętaj, że nigdy nie dostaniesz bana po logach - zawsze GM najpierw sprawdzi czy ktoś jest na postaci i czy faktycznie używasz FB.

to nie działa moge prosić o coś innego ?

Opublikowano

Wgraj do spatchowanego metina , tego najnowszego kamer moda , i uruchom metin2m_pl.exe jako administrator. Funkcje bota uruchamiasz przyciskiem f5. Jeżeli twierdzisz , że nie działa , napisz jaki błąd ci wyskakuje.

Opublikowano

najlepszy godny polecenia jest ten :

xxx

od kamer moda. masz w nim instrukcje jak sie nie myle.

dalej nie działa ,gdy klikam start w tym fb 1.2 to nic sie neidzieje tylko ikonka start znika na 0.1 sc i potem dalej to samo co robic ?

Opublikowano

Napisałem Ci wyżej żebyś wgrał najnowszego kamer moda do spatchownego metina i uruchomił jako administrator , tam masz wbudowanego fb pod przyciskiem f5.

www.metin2mod.tk zakladka metin2 pl

Opublikowano

Prościej się nie da... Naciskasz f5 , pojawiają Ci się opcje na dole , przed ostatnia ikonka ta umiejętność łowienia to są ustawienia fishbota , a trzecia ikonka rybki to jest start fish bota , wiecej nie pomoge , bo prościej się nie da... Jeżeli nie potrafisz nacisnąc 2 ikonek to nie bierz się na hackowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...