Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry:

nejsonpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie gier mam brat który mieszka za granicą i chciałbym z nim pograć w grę przez internet ale niepotrafię niegdzie znaleść szkałem w google ale tam nic nie znalazłem , iteresują mnie dokladnie gry zawierające :

-kooperacyjne (Multiplayer Mozna dawac Party )

-przygodowe

-Darmowe

-polska wersja jezykowa (Moze byc po Angielsku)

Opublikowano

Ja polecam ci grę Tales Of Pirates - bardzo mało znana gra wśród Polaków, ale można znaleźć. Grają w to przeważnie Anglicy, więc jak chcesz sprawnie grać to musisz całkiem nieźle posługiwać się tym językiem. Początki na pewno będą trudne, ale czytaj poradniki.

-kooperacyjne (Multiplayer Mozna dawac Party ) Oczywiście, można też grać na prywatnych serwerach.(Są nawet takie co są w 100% Polskie)
-przygodowe Tak
-Darmowe Tak
-online Tak
-polska wersja jezykowa (Moze byc po Angielsku) Angielska, ale Polacy też grają.

(mmorpg)

Opublikowano

Trudno znaleźć taką grę, która jest darmowa, jednak na pewno mogę polecić Ci League of Legends oraz Metin2 (ta druga to typowe MMORPG, jednak można się nieźle pobawić i poznać świat fantasy).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...